• سه‌شنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۲۳:۲۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد مطلب: 1405021508981
  • منبع : نمایندگی خوزستان

آزادی ۷۵ زندانی در خوزستان با اجرای طرح پابند الکترونیکی

آزادی ۷۵ زندانی در خوزستان با اجرای طرح پابند الکترونیکی

ایسنا/خوزستان دادستان مرکز خوزستان از آزادی ۷۵ زندانی در نیمه نخست اردیبهشت‌ با پایش مستمر و اجرای طرح پابند الکترونیکی خبر داد.

امیر خلفیان اظهار کرد: در ۱۵ روز نخست اردیبهشت امسال، با پایش مستمر وضعیت زندانیان، اداره پابند الکترونیکی (زندان سما) برای ۷۵ نفر پایان مرخصی منجر به آزادی و اتمام حبس صادر کرده است.

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام دادسرای عمومی و انقلاب استان خوزستان در شامگاه سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت‌، وی با تأکید بر سیاست‌های کاهش هدفمند جمعیت کیفری افزود: کاهش جمعیت کیفری نقش مؤثری در ایجاد فضای مناسب برای اصلاح، بازپروری و بازگشت سالم زندانیان به جامعه در ندامتگاه‌ها دارد.

دادستان مرکز خوزستان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت‌های قانونی و ابزارهای نوین نظارتی، از جمله پابند الکترونیکی، با هدف تحقق عدالت، حفظ کرامت انسانی و ارتقای کارآمدی نظام اصلاحی با جدیت در استان دنبال می‌شود. 

انتهای پیام