• چهارشنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۷:۱۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد مطلب: 1405021609575

نیمار از روبینیو جونیور عذرخواهی کرد/ «فوتبال همین است»

نیمار از روبینیو جونیور عذرخواهی کرد/ «فوتبال همین است»

ستاره ۳۴ ساله تیم سانتوس برزیل، پس از جنجال سیلی زدن به هم‌تیمی جوان خود، روبینیو جونیور (۱۸ ساله)، در تمرینات عذرخواهی کرد.

به گزارش ایسنا، نیمار، ستاره ۳۴ ساله تیم سانتوس، پس از حواشی مربوط به درگیری فیزیکی با روبینیو جونیور هم‌تیمی ۱۸ ساله خود، واکنش نشان داد و عذرخواهی کرد.

در جریان تمرین روز یکشنبه تیم سانتوس، روبینیو جونیور(پسر مهاجم پیشین رئال مادرید و منچسترسیتی) از نیمار شکایت کرد و حالا مهاجم پیشین بارسلونا و پاری سن ژرمن نسبت به اتفاقات رخ داده عذرخواهی کرد. 


نیمار در مورد جشن گل خود (در آغوش گرفتن روبینیو جونیور که روی نیمکت بود) گفت: اگر اطرافیان روبینیو می‌خواهند عذرخواهی کنم، این هم عذرخواهی من.

به گزارش ساکرنت، نیمار تأکید کرد که این حادثه به دلیل شهرت او بزرگ شده است. او در این زمینه گفت: هرکسی که فوتبال بازی می‌کند می‌داند این اتفاقات رخ می‌دهد؛ دعوا، مشت، سیلی، هر چیزی که اسمش را بگذارید. این فوتبال است، بخشی از بازی است. گاهی اوقات افراد سعی می‌کنند دخالت کنند و این مسائل را متفاوت از آنچه واقعاً هستند تفسیر می‌کنند.

انتهای پیام