• پنجشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد مطلب: 1405021709783

نماینده بندرعباس در گفت وگو با ایسنا پاسخ داد

در جزایر جنوبی ایران چه می گذرد؟

در جزایر جنوبی ایران چه می گذرد؟

نماینده مردم بندرعباس، قشم و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه زندگی عادی در جزایر جنوبی کشور جاری است گفت: نیروهای مسلح کشور با آمادگی کامل در صحنه هستند و اگر دشمن بخواهد غلط اضافی انجام دهد، درس تاریخی به آن خواهند داد.

احمد مرادی، نماینده مردم بندرعباس، قشم و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت حاکم بر جزایر ایرانی در خلیج فارس گفت: بنده تقریبا از تمام‌جزایر جنوبی کشور بازدید داشتم؛ زندگی مردم در جزایر جنوبی کشور در جریان عادی خود قرار دارد.

زندگی در جزایر فی مابین تنگه هرمز کاملا به شکل عادی جاری است

وی در ادامه اظهار کرد: در جزیره هرمز، لارک و قشم که فی مابین تنگه هرمز است زندگی کاملا به شکل عادی در جریان است. در حال حاضر نیز کاروان‌هایی از جزیره قشم برای انجام مناسک حج در حال اعزام هستند که نشان‌دهنده ثبات شرایط است.

نیروهای مسلح با چشم باز شرایط را رصد می کنند

نماینده مردم بندرعباس، قشم و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه زندگی عادی در جزایر جنوبی کشور جاری است تصریح کرد: مردم با روحیه‌ای مقاوم در صحنه حضور دارند. نیروهای مسلح نیز با چشم باز، بصیرت و آمادگی کامل تحولات را رصد می‌کنند و در صورت هرگونه اقدام از سوی دشمن، پاسخ قاطعی خواهند داد.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: نیروهای مسلح کشور در جزایر جنوبی با آمادگی کامل هستند و اگر دشمن بخواهد غلط اضافی انجام دهد، درس تاریخی به آن خواهند داد.

انتهای پیام