• پنجشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405021709802

اذعان ارتش اشغالگر به زخمی شدن نظامیانش در جملات پهپادی لبنان

اذعان ارتش اشغالگر به زخمی شدن نظامیانش در جملات پهپادی لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی از زخمی شدن چهار سرباز خود در جنوب لبنان خبر داد، این در حالی است که رسانه‌های عبری تعداد زخمی‌ها را بالاتر اعلام کردند.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» صبح امروز (پنج‌شنبه) به نقل از سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حمله پهپاد انفجاری روز چهارشنبه حزب‌الله لبنان، چهار سرباز اشغالگر زخمی شدند که وضعیت یکی از آنها وخیم اعلام شده است.

آحارونوت در ادامه به نقل از سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نوشت که سربازهای زخمی برای درمان به بیمارستان منتقل شدند. 

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز امروز اعلام کرد که در حملات پهپادی ۲۴ ساعت گذشته حزب‌الله لبنان، هفت سرباز اشغالگر زخمی شدند. روزنامه عبری «معاریو» تعداد زخمی‌های ارتش رژیم صهیونیستی در حملات پهپادی حزب‌الله در جنوب لبنان را هشت تن اعلام کرد.

در مناطق جنوبی لبنان از چند ماه قبل درگیری‌هایی میان نیروهای ارتش متجاوز رژیم صهیونیستی و نیروهای حزب‌الله لبنان وجود دارد. تنها در حمله هوایی روز چهارشنبه این رژیم به شهر صیدا، چهار لبنانی شهید و ۳۳ تن دیگر از جمله ۶ کودک و چهار زن زخمی شدند.

وزارت بهداشت لبنان امروز اعلام کرد که بر اساس آمارهای رسمی تعداد کل تلفات حملات رژیم صهیونیستی به لبنان از دوم مارس تاکنون به ۲۷۱۵ شهید و ۸۳۵۳ زخمی رسیده و این در حالی است که حملات و تنش‌های امنیتی در مرزهای جنوبی لبنان ادامه دارند.

روز چهارشنبه «عزام خلیل الحیه»، فرزند «خلیل الحیه» رئیس جنبش مقاومت اسلامی حماس در غزه، در جریان حمله ارتش اشغالگر صهیونیستی به شهر غزه به شهادت رسید.

پیش از حمله روز چهارشنبه رژیم صهیونیستی به صیدا، حمله هوایی دیگری به منطقه ضاحیه جنوبی بیروت انجام شد و بعد بنیامین نتانیاهو و  ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شدند «مالک بلوط» فرمانده یگان الرضوان حزب‌الله هم در این حمله تروریستی به شهادت رسیده است. 

انتهای پیام