• شنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد مطلب: 1405021910657

کشف کارگاه زیرزمینی جعل تاریخ مصرف موادغذایی در ملایر

کشف کارگاه زیرزمینی جعل تاریخ مصرف موادغذایی در ملایر
عکس تزیینی است

ایسنا/همدان رئیس مرکز بهداشت شهرستان ملایر از کشف و انهدام یک کارگاه زیرزمینی جعل تاریخی مصرف مواد غذایی و بهداشتی در ملایر خبر داد.

دکتر نیکو امجدی در این باره اظهار کرد: طبق گزارشات واصله مبنی بر فعالیت مشکوک و تقلب در مکانی واقع در یکی از روستاهای حاشیه شهر ملایر، مراتب در دستور کار ماموران واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت ملایر قرار گرفت.

امجدی ادامه داد: ابتدا موقعیت مکانی محل به صورت نامحسوس شناسایی و در ادامه با اخذ دستور قضایی از دادستان عمومی و انقلاب ملایر به همراه ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ملایر به محل مراجعه کردیم.

وی تصریح کرد: بعد از ورود به محل و بازرسی دقیق و تیزهوشی و تجربه بازرسان مرکز بهداشت مشخص شد که فرد متخلف در پوشش شرکت پخش مواد غذایی اقدام به پاک کردن تاریخ تولید و انقضا موادغذایی، آرایشی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و یا نزدیک به انقضا کرده و با استفاده از دستگاه جت پرینتر لیزری اقدام به درج تاریخ و قیمت جدید روی موادغذایی آرایشی و بهداشتی می‌کند.

امجدی مطرح کرد: در ادامه با بازرسی دقیق محل دستگاه جت پرینتر تاریخ زن که به صورت ماهرانه‌ای در محلی از انبار مخفی شده بود با راهنمایی ماموران مرکز بهداشت توسط ماموران پلیس، کلیه موادغذایی آرایشی و بهداشتی که تاریخ مصرف آنها مخدوش و یا تعویض شده بود، کشف شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت ملایر در روز شنبه ۱۸ اردیبهشت، وی با بیان اینکه مراتب صورت جلسه و پرونده به همراه متخلفین توسط ماموران پلیس تحویل مراجع قضایی شد، افزود: شهروندان در صورت مشاهده فعالیت‌های مشکوک مشابه یا هر نوع تخلف بهداشتی می توانند از طریق شماره تماس ۱۹۰ مراتب را جهت پیگیری به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت گزارش کنند.

انتهای پیام