پیام عالیخانی چگنی بیان کرد: توسعه بخش کشاورزی بهویژه احداث گلخانههای مدرن بهمنظور افزایش بهرهوری، صرفهجویی در مصرف آب، ایجاد اشتغال پایدار و... از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
وی احداث شهرک گلخانهای را گامی مهم در جهت تحقق توسعه پایدار دانست و افزود: با پیگیری و رایزنی های فراوان در سطح کشور و استان، به لحاظ واگذاری شهرک ها، احداث شهرک های جدید، وصول مطالبات و ... با اتکال به خداوند متعال توانستیم کارهای بزرگ و چشمگیری را انجام دهیم که بهزودی شاهد کلنگ زنی آن ها خواهیم بود.
به گزارش ایسنا و به نقل از شهرکهای کشاورزی استان در ۱۹ اردیبهشت، عالیخانی چگنی درباره پروژه شهرک گلخانهای رحیمآباد شهرستان چگنی تصریح کرد: این پروژه ۲۰.۷ هکتار مساحت دارد که خوشبختانه با پیگیریهای شبانهروزی دکتر هاشمی نماینده مردم شریف خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس و دکتر اسکندری معاون وزیر جهاد و مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی کشور از هیئت وزیران، موفق شدیم سند این زمین را اخذ کرده و بهزودی پس از صورت گرفتن مطالعات این پروژه با انتخاب سرمایهگذار شاهد شروع بهکار آن خواهیم بود.
انتهای پیام
