• شنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405021910733

جلسه شورای امنیت پیرامون تشدید بحران در کرانه باختری 

جلسه شورای امنیت پیرامون تشدید بحران در کرانه باختری 

شورای امنیت سازمان ملل با برگزاری نشستی ویژه، وخامت اوضاع در کرانه باختری و تحولات مناطق تحت کنترل نیروهای رژیم صهیونیستی را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش ایسنا، این نشست ویژه شورای امنیت سازمان ملل به ابتکار پنج عضو این شورا شامل دانمارک، فرانسه، یونان، لتونی و انگلیس برگزار شد تا تحولات کرانه باختری از جمله شهر قدس اشغالی مورد بررسی قرار بگیرد.

بر اساس گزارش المنار، این نشست به دلیل نبود توافق میان اعضای شورای امنیت، خارج از چارچوب رسمی شورا برگزار شد و هدف آن، جلب توجه به چالش‌ها و مشکلاتی بود که فلسطینیان در کرانه باختری و قدس با آن روبه‌رو هستند.

در همین راستا، «ماکس رودنبک» مدیر پروژه اسرائیلی-فلسطینی در گروه بحران بین‌المللی، وضعیت کرانه باختری را «هولناک» خواند و تصریح کرد کابینه رژیم صهیونیستی طی چهار سال گذشته ۱۰۲ شهرک جدید در این منطقه تأسیس کرده است.

وی در ادامه افزود این تعداد تقریباً معادل مجموع شهرک‌هایی است که طی ۵۰ سال گذشته ساخته شده‌اند.

رودنبک همچنین کابینه رژیم صهیونیستی را به اجرای سیاست‌هایی متهم کرد که اقتصاد فلسطین را به ‌شدت تضعیف می‌کند.

کرانه باختری در ماه‌های اخیر شاهد افزایش حملات و اقدامات سرکوبگرانه رژیم صهیونیستی از جمله یورش‌ها، بازداشت‌ها، تخریب منازل، تیراندازی و استفاده گسترده از زور بوده و همزمان حملات شهرک‌نشینان علیه فلسطینیان و اموال آنان نیز افزایش یافته است.
 

انتهای پیام