• یکشنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد مطلب: 1405022011253

معاون استاندار گلستان: اسناد و روایت‌های مردمی دفاع مقدس جمع‌آوری شود

معاون استاندار گلستان: اسناد و روایت‌های مردمی دفاع مقدس جمع‌آوری شود

ایسنا/گلستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان بر ضرورت مستندسازی نقش‌آفرینی و حمایت‌های مردمی در دوران جنگ رمضان و پس از آن تأکید کرد و گفت: این نقش‌آفرینی باید با جمع‌آوری اسناد و مستندات برای نسل‌های آینده حفظ و ماندگار شود.

محمد حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه انسجام مردمی و روحیه وطن‌دوستی مردم در دوران دفاع مقدس و به‌ویژه جنگ رمضان بی‌نظیر بود، اظهار کرد: این نقش‌آفرینی ارزشمند باید با جمع‌آوری اسناد و مستندات برای نسل‌های آینده حفظ و ماندگار شود.

وی با بیان اینکه موضوع مستندسازی اسناد و مدارک مربوط به جنگ رمضان مورد تأکید است، افزود: انتقال این تجربه‌ها و روایت‌ها برای نسل آینده از اهمیت زیادی برخوردار است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به نقش دستگاه‌های اجرایی در این زمینه گفت: همه دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها، فرمانداری‌ها و دهیاری‌ها مکلف شدند با ستاد استانی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همکاری لازم را داشته باشند تا اسناد، تصاویر و روایت‌های مربوط به حضور و حمایت گسترده مردم استان در آن دوران جمع‌آوری و ثبت شود.

وی ادامه داد: در استان گلستان صحنه‌های باشکوهی از حضور و حمایت مردمی در دفاع مقدس و جنگ رمضان شکل گرفت که باید این رویدادها به‌صورت دقیق مستندسازی شود.

حمیدی همچنین از تشکیل کارگروه فرهنگی در این زمینه خبر داد و گفت: با همکاری حوزه هنری، صدا و سیما و سایر دستگاه‌های فرهنگی، کارگروهی فرهنگی با محوریت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تشکیل شده است تا این اسناد و روایت‌ها در قالب آثار و محتواهای فرهنگی و هنری جمع‌آوری و تولید شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تکمیل دانشنامه دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: به برخی دستگاه‌هایی که در تهیه و تکمیل دانشنامه دفاع مقدس هشت ساله عقب‌ماندگی داشتند تأکید شد در اسرع وقت نسبت به تکمیل اطلاعات و ارائه مستندات اقدام کنند.

انتهای پیام