• دوشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد مطلب: 1405022111964
  • منبع : نمایندگی کردستان

کشف ۸ تن چوب قاچاق در بانه

کشف ۸ تن چوب قاچاق در بانه

ایسنا/کردستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان از کشف و ضبط هشت تن چوب قاچاق در شهرستان بانه خبر داد و گفت: عملیات شناسایی و برخورد با متخلفان همچنان ادامه دارد.

بهزاد شریفی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در جدیدترین کشفیات، نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان بانه در یک عملیات ضربتی و غافلگیرکننده موفق شدند دپوی چوب‌آلات قاچاق را در منطقه کانی‌بند کشف و ضبط کنند.

وی افزود: این چوب‌ها که از گونه‌های راش، مازو و ون هستند، به‌صورت غیرقانونی از مناطق جنگلی قطع و برای انتقال به سایر استان‌ها دپو شده بودند.

مدیرکل منابع طبیعی کردستان ادامه داد: در این عملیات حدود هشت تن چوب قاچاق کشف و ضبط شد و در حال انتقال به محل نگهداری برای انجام مراحل قانونی و عرضه از طریق مزایده هستیم.

شریفی‌پور خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی‌های اولیه، این محموله به سفارش سودجویان و برای انتقال به خارج از استان تهیه شده بود.

وی در ادامه با اشاره به تداوم اقدامات حفاظتی یادآور شد: عملیات‌های تجسسی و تحقیقاتی برای شناسایی متخلفان و عوامل دخیل در این تخریب ادامه دارد و یگان حفاظت شهرستان بانه با قدرت در حال پیگیری موضوع است.

انتهای پیام