• دوشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد مطلب: 1405022112035

دبیر کنگره شهدای غریب اسارت خبر داد

کشف ۷۶۴ شهید غریب اسارت در شهر العماره عراق

کشف ۷۶۴ شهید غریب اسارت در شهر العماره عراق

ایسنا/همدان دبیر کنگره شهدای غریب اسارت از کشف ۷۶۴ شهید غریب اسارت در شهر العماره عراق خبر داد و گفت: ۳۱ شهید از این شهدا متعلق به استان همدان است.

جعفر زمردیان دوشنبه ۲۱ اردیبهشت در نخستین ایونت هنری شهدای غریب اسارت با تکنیک سیاه قلم با موضوع تصویرگری شهدای همدان، با بیان اینکه ۷۲ شهید غریب اسارت داشتیم، اظهار کرد: امروز ۳۱ شهید غریب اسارت دیگر به تعداد شهدای استان اضافه شده که باید شناسایی و تطبیق DNA انجام گیرد.

وی با بیان اینکه ۷۶۴ شهید غریب در شهر العماره عراق دفن بودند دست یافتیم، تصریح کرد: برای اولین بار در جنگهای دنیا قرار است از اتفاق خبیثانه‌ای رونمایی شود و بعد از گذشت ۴۰ سال از آن اتفاق، پیدا کردن این افراد کار بسیار دشواری است.

زمردیان یادآور شد: از تعداد ۷۶۴ شهید که در شهر العماره عراق کشف شده ، ۳۱ شهید متعلق به استان همدان است.

دبیر کنگره شهدای غریب اسارت اظهار کرد: تا امروز هنرمندان تصویری از شهید داشتند اما برخی از شهدا حتی عکسی در پرونده‌ها ندارند که در اختیار هنرمندان قرار بگیرد.

انتهای پیام