روحالله امراللهی در گفتوگو با ایسنا ضمن اشاره بر عناصر تشکیل دهنده و عوامل پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: در دوران قبل از انقلاب، وجود رهبری امام خمینی (ره)، وحدت کلمه و انسجام مردم بود که موجب این تحولات عظیم و پیروزی انقلاب اسلامی در ایران شد.
رئیس شورای اسلامی شهر قم افزود: امروز شاهد هستیم که پس از ۴۷ سال، حال و هوای مردم، همان حال و هوای دوران انقلاب است؛ این شبها در جهان هستی شاهد یک انقلاب دیگر هستیم با این تفاوت که این بار تمام مسلمانان و محبان حضرت امیرالمومنین(ع) در سراسر جهان پشت این انقلاب هستند. سیر این انقلاب، سیری جهانی است که منشأ آن کشور ایران و به فرموده رهبر شهیدمان، شهر قیام و قعود، یعنی شهر قم است.
وی با تأکید بر حضور پرشور مردم در صحنه گفت: امروز مردم هستند که برای مسئولین تعیین میکنند که چه کاری را انجام دهند که این امر به برکت خون شهدا و عنایت خداوند است؛ خداوند را شاکریم که به واسطه این حضور و دعاهای مردم، رهبری را با همان درایت و نگاه به مردم عنایت کرد.
انتهای پیام
