• پنجشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۰:۴۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد مطلب: 1405022413975

استاندار لرستان:

دولت شجاعانه در میدان و پای کار است/ توجه ویژه به آموزش و پژوهش هدفمند

دولت شجاعانه در میدان و پای کار است/ توجه ویژه به آموزش و پژوهش هدفمند

ایسنا/لرستان استاندار لرستان در دیدار با دکتر درویشی مدیر آموزش سازمان برنامه و بودجه کشور، گفت: به اذعان همه جریان‌ها و گروهای فکری، دولت در حوادث سال قبل و جنگ رمضان، شجاعانه در میدان و پای کار مردم و میدان است.

سید سعید شاهرخی شامگاه ۲۳ اردیبهشت در این دیدار اظهار کرد: در جنگ اخیر باوجود خسارت‌های دشمن و شهادت چهره‌های عزیز و بزرگ، کشور ماهم پاسخ‌های قدرتمندی به دشمن داده است و امروز همه جریانات اذعان دارند که دولت شجاعانه و قوی در میدان است.

وی ادامه‌ داد: دولت در حوزه مسئولیت خود و پشتیبانی از سایر قوا در شرایط فعلی، شجاعانه اقدام کرده است.

استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه مانند مغز متفکر سیستم و برنامه ریز امور است، گفت: وجود رئیس، معاونین،مدیران و گروه‌های مختلف این مجموعه باتوجه به به ظرفیت‌های ویژه آنان، بسیار اثرگذار و ارزشمند است.

شاهرخی با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذاری در امر آموزش به معنی واقعی، سرمایه گذاری برای آینده است، افزود: باید به این امر باور قلبی داشته باشیم تا در مسیر بالندگی و پویایی قرار بگیریم.

 وی به نقل مضمون از فرمایشات رهبر شهید انقلاب گفت: امروز اگر دنیای غرب با قلدرمابی و بی منطقی تلاش می‌کند بر سایر کشورها و منابع دنیا استیلا پیدا کند، به واسطه در اختیار داشتن علم و تکنولوژی‌های مختلف در حوزه تعلیم، تربیت، تحقیق و پژوهش است.

استاندار لرستان ادامه داد: خوشبختانه کشور ما در عرصه نظامی و فناوری های دفاعی دستاوردهای بزرگی داشته که اگر این تلاش‌ها نبود، شاید کشور ما توسط دشمن، تکه تکه می‌شد.

شاهرخی افزود: تحقیق و پژوهش در حوزه صنایع دفاعی، پزشکی، نانو و ...در کشور صورت گرفته و نباید در امر آموزش و پژوهش، سرمایه گذاری در زیرساخت‌ها و فرهنگ‌سازی این حوزه، بی‌توجهی کرد.

وی تاکید کرد: در این حوزه باید اولویت گذاری صورت بگیرد، بویژه در حوزه‌هایی مانند فنی و حرفه ای و آموزش و پرورش بواسطه ارتباط نزدیک با نوجوانان باید مسیر حرکت به سمت تولید فکر و اندیشه باشد.

استاندار لرستان گفت: در این حوزه توجه به علم و پژوهش از توجه به زیرساخت‌های هم مهم‌تر است زیرا در نهایت، داشتن بیمارستان مدرن و مجهز بدون پزشک حاذق، مشکلی از جامعه حل نمی‌کند.

شاهرخی افزود: ساخت برج برای توسعه بسیار مهم و ضروری است اما فکر و اندیشه طراحی و خلق آن مهم‌تر است.

انتهای پیام