• جمعه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد مطلب: 1405022514520
  • منبع : نمایندگی لرستان

جانشین سپاه حضرت ابوالفضل(ع):دشمن برای برهم زدن انسجام ملی به جنگ فراگیر شناختی اقدام کرد

جانشین سپاه حضرت ابوالفضل(ع):دشمن برای برهم زدن انسجام ملی به جنگ فراگیر شناختی اقدام کرد

ایسنا/لرستان جانشین سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: دشمن برای برهم زدن انسجام ملی و انتقال از جنگ نظامی به جنگ اقتصادی و جنگ فراگیر شناختی با هدف تخریب اذهان عمومی اقدام کرد که این تلاش نیز ناکام ماند.

سرهنگ بهزاد بازوند در جمع مردم پلدختر اظهار کرد: نظام سلطه‌گر آمریکا و رژیم صهیونیستی پس از ناکامی در جنگ‌های ۱۲ روزه و رمضان، با ترور رهبر و فرماندهان ارشد کشور به‌دنبال ضربه‌زدن به ایران بودند.

وی با بیان اینکه جنگ شناختی دارای ساختاری گسترده است، افزود: دشمن برای برهم زدن انسجام ملی و انتقال از جنگ نظامی به جنگ اقتصادی و جنگ فراگیر شناختی با هدف تخریب اذهان عمومی اقدام کرد که این تلاش نیز ناکام ماند.

جانشین سپاه لرستان گفت: تحریم‌های ۴۷ ساله علیه ایران اگرچه فشارهایی بر مردم وارد کرد، اما با وجود مهندسی استعمار شناختی، نتوانست جامعه ایران را دچار شکست کند و امروز جنگ اقتصادی و شناختی نیز رو به شکست است.

سرهنگ بازوند یادآور شد: نتیجه جنگ نظامی حضور گسترده مردم در خیابان بود و نتیجه جنگ ترکیبی نیز حضور آگاهانه مردم و همه ظرفیت‌های کشور برای پیشرفت و مقابله با نظام استعماری آمریکا خواهد بود.

وی تأکید کرد: جنگ ترکیبی به‌معنای منتفی شدن جنگ نظامی نیست، اما هرگونه تجاوز احتمالی آمریکا بحران داخلی این کشور را تشدید و رژیم صهیونیستی را به فروپاشی نزدیک‌تر خواهد کرد.

بازوند با قدردانی از حضور مردم پلدختر در شب‌های اقتدار گفت: این حضور نشانه بصیرت و وفاداری ملت ایران است و به‌عنوان سرمایه‌ای بزرگ برای کشور محسوب می‌شود.

جانشین سپاه حضرت ابوالفضل(ع) با گرامیداشت رهبر شهید انقلاب افزود: امروز جمهوری اسلامی به چهارمین ابرقدرت منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تبدیل شده و حضور مردم در صحنه محاسبات دشمنان را بر هم زده است.

وی با اشاره به توان بالای دفاعی کشور گفت: تجربه‌های میدانی نشان داده است که هر تهدیدی با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد و این اقتدار حاصل تلاش نیروهای مسلح و حمایت مردم است.

بازوند همچنین بر ضرورت حفظ وحدت و هوشیاری در برابر دشمن تأکید کرد و افزود: نقد کارشناسی به‌ویژه در حوزه اقتصادی منافاتی با وحدت ندارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان جمعه ۲۵ اردیبهشت، وی با اشاره به سوءاستفاده برخی افراد از شرایط اقتصادی و افزایش قیمت‌ها اظهار کرد: مسئولان باید بر گران‌فروشی و احتکار که از اهداف دشمن است نظارت داشته باشند و همکاری اصناف و مردم نیز برای بهبود بازار ضروری است.

انتهای پیام