• جمعه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۷:۴۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405022514675

سازمان همکاری اسلامی یورش به مسجد الاقصی توسط بن گویر را محکوم کرد

سازمان همکاری اسلامی یورش به مسجد الاقصی توسط بن گویر را محکوم کرد

دبیرخانه کل سازمان همکاری اسلامی، یورش به محوطه مسجد الاقصی توسط ایتمار بن گویر، وزیر افراطی دولت اشغالگر اسرائیل، در راس گروه‌هایی از شهرک‌نشینان افراطی را به شدت محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، بن گویر در یورش به مسجد الاقصی، پرچم اسرائیل را برافراشت و تحت حمایت نیروهای اشغالگر اسرائیلی، در داخل محوطه مراسم تحریک‌آمیزی انجام داد.

سازمان همکاری اسلامی این اقدام را حمله‌ای آشکار و تحریک عمدی احساسات مسلمانان جهان دانست. دبیرخانه کل، موضع قاطع سازمان همکاری اسلامی را مبنی بر اینکه اسرائیل، قدرت اشغالگر، هیچ حاکمیتی بر سرزمین‌های فلسطینی اشغال شده از سال ۱۹۶۷، از جمله قدس شرقی اشغالی و اماکن مقدس اسلامی و مسیحی آن ندارد، تکرار کرد.

این سازمان همچنین اظهار داشت که تمام اقدامات و رویه‌های انجام شده توسط اشغالگران اسرائیلی در قدس، طبق قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مربوطه سازمان ملل، باطل و بی‌اعتبار است.

دبیرخانه عمومی، اشغالگران اسرائیلی را مسئول کامل پیامدهای جدی این نقض‌های مکرر دانست و بار دیگر از جامعه بین‌المللی خواست تا به مسئولیت‌های خود برای پایان دادن به برنامه‌های اشغالگران اسرائیلی برای تغییر وضعیت جغرافیایی شهر، ترکیب جمعیتی قدس اشغالی و تلاش‌ها برای تضعیف وضعیت تاریخی و قانونی موجود اماکن مقدس در آن، به ویژه مسجد الاقصی، که به خشونت، تنش و بی‌ثباتی در منطقه و جهان دامن می‌زند، عمل کند.

وزارت امور خارجه یمن نیز تاکید کرد: ما حمله به مسجد الاقصی توسط بن گویر جنایتکار را به شدت محکوم می‌کنیم و آن را تحریک احساسات مسلمانان و نقض آشکار قوانین بین‌المللی می‌دانیم.

این وزارتخانه تصریح کرد: محکومیت صرف کشورهای عربی و اسلامی، صهیونیست‌ها را برای ادامه تجاوزاتشان جسورتر کرده است.

وزارت امور خارجه یمن افزود: ما از کشورهای عربی و اسلامی می‌خواهیم که مواضع قاطعی اتخاذ کنند و رژیم صهیونیستی را مجبور به توقف تجاوز، محاصره و اشغال سرزمین‌های فلسطین کنند.

وزارت امور خارجه یمن ادامه داد: ما حمایت بی‌دریغ یمن از مردم فلسطین را تا دستیابی به حقوق مشروع خود و تأسیس دولت مستقل خود در تمام سرزمینشان مجدداً تأکید می‌کنیم.

انتهای پیام