• شنبه / ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۳:۲۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد مطلب: 1405022514720

بررسی رخدادهای لرزه‌ای در هفته گذشته

پردیس تهران با ۱۰ زمینلرزه لرزید/ثبت بزرگترین زلزله کشور در بردسیر

پردیس تهران با ۱۰ زمینلرزه لرزید/ثبت بزرگترین زلزله کشور در بردسیر

در هفته گذشته بردسیر استان کرمان بزرگترین زلزله کشور با بزرگای ۵ را تجربه کرد و پردیس استان تهران با ۱۰ زلزله لرزید، ضمن آنکه گراب استان لرستان زمینلرزه‌ای به بزرگای ۴.۲ در عمق ۷ کیلومتری را تجربه کرد.

به گزارش ایسنا، در هفته گذشته در بردسیر استان کرمان زمینلرزه‌ای به بزرگای ۵ در عمق ۸ کیلومتری رخ داد و کشیت این استان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۶ کیلومتری و شهداد استان کرمان با زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۵ لرزیدند.

پردیس استان تهران با زلزله‌های ۳.۴ در عمق ۸ کیلومتری، ۴.۶ در عمق ۱۰ کیلومتری، سه زلزله ۲.۶ و زلزله ۴ در عمق ۸ کیلومتری، ۳.۴ در عمق ۱۰ کیلومتری، ۳.۱ در عمق ۱۰ کیلومتری، ۳.۳ در عمق ۱۰ کیلومتری و ۲.۹ لرزید.

همچنین گراب استان لرستان زمینلرزه‌ای به بزرگای ۴.۲ در عمق ۷ کیلومتری را تجربه کرد و در مورموری استان ایلام زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۶ در عمق ۱۷ کیلومتری و در سرگز استان هرمزگان زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۵ در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد.

جزئیات زلزله‌های هفته گذشته به این شرح است:

شنبه ۱۹ اردیبهشت

در کوار استان فارس زلزله ۲.۹ و در رامهرمز استان خوزستان زلزله ۲.۹ رخ داد.

گراب استان لرستان با زمینلرزه‌ای به بزرگای ۴.۲ در عمق ۷ کیلومتری لرزید و کانون این رخداد لرزه‌ای در ۱۸ کیلومتری گراب، ۱۹ کیلومتری کونانی و ۲۰ کیلومتری کوهدشت این استان بوده است.

در مورموری استان ایلام زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۶ در عمق ۱۷ کیلومتری رخ داد و رومرکز آن در ۳۲ کیلومتری مورموری استان ایلام و ۳۳ کیلومتری حسینیه و ۴۰ کیلومتری اندیمشک استان خوزستان گزارش شد.

یکشنبه ۲۰ اردیبهشت

در دوگنبدان استان کهگیلویه و بویراحمد زلزله ۲.۹ و در کازرون استان فارس زلزله ۲.۷ رخ داد.

دوشنبه ۲۱ اردیبهشت

در طرود استان سمنان زلزله ۲.۷ به ثبت رسید.

سرگز استان هرمزگان زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۵ در عمق ۱۰ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۱۱ کیلومتری سرگز، ۳۹ کیلومتری تخت و ۴۰ کیلومتری فارغان این استان بوده است.

سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت

فراشبند استان فارس با زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۹ کیلومتری لرزید و رومرکز آن در ۱۹ کیلومتری فراشبند و ۳۱ کیلومتری بالاده استان فارس و ۳۹ کیلومتری بوشکان استان بوشهر گزارش شد.

کشیت استان کرمان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۶ کیلومتری لرزید و رومرکز آن در ۴۰ کیلومتری کشیت، ۴۱ کیلومتری گلباف و ۴۷ کیلومتری راین این استان به ثبت رسید.

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت

در پردیس استان تهران بعد از زلزله‌ای به بزرگای ۳.۴ در عمق ۸ کیلومتری زمینلرزه دیگری به بزرگای ۴.۶ در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد و رومرکز آن در ۱۱ کیلومتری پردیس، ۱۱ کیلومتری بومهن و ۱۱ کیلومتری رودهن بوده است. سه زلزله ۲.۶، زلزله ۴ در عمق ۸ کیلومتری، ۳.۴ در عمق ۱۰ کیلومتری، ۳.۱ در عمق ۱۰ کیلومتری، ۳.۳ در عمق ۱۰ کیلومتری و ۲.۹ از دیگر رخدادهای این منطقه بوده است.

در یکه سود استان خراسان شمالی زلزله ۲.۷ و در فیض آباد استان خراسان رضوی زلزله ۲.۵ رخ داد.

در جندق استان اصفهان زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۱ در عمق ۱۶ کیلومتری رخ داد و رومرکز این رخداد لرزه‌ای در ۱۹ کیلومتری جندق، ۶۶ کیلومتری چوپانان و ۶۷ کیلومتری فرخی گزارش شد.

در قصرشیرین استان کرمانشاه زلزله ۳.۹ در عمق ۱۳ کیلومتری رخ داد.

پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت

مورموری استان ایلام زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۱۰ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۳۷ کیلومتری مورموری و ۴۶ کیلومتری موسیان استان ایلام و ۴۵ کیلومتری شوش استان خوزستان گزارش شد.

حسینیه استان خوزستان زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۲۰ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۱۳ کیلومتری حسینیه، ۱۹ کیلومتری اندیمشک و ۲۹ کیلومتری دزفول این استان بوده است.

در بردسیر استان کرمان زمینلرزه‌ای به بزرگای ۵ در عمق ۸ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۲۹ کیلومتری بردسیر، ۳۶ کیلومتری باغین و ۴۹ کیلومتری نگار این استان گزارش شد.

زرآباد استان آذربایجان غربی با زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۸ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۱۰ کیلومتری زرآباد، ۳۶ کیلومتری خوی و ۳۷ کیلومتری قطور به ثبت رسید.

شهداد استان کرمان زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۵ در عمق ۱۰ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۳۹ کیلومتری شهداد، ۳۹ کیلومتری هجدک و ۴۴ کیلومتری چترود استان کرمان بوده است.

در بهبهان استان خوزستان زلزله ۲.۵ رخ داد.

قلعه قاضی استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ در عمق ۱۸ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۴ کیلومتری قلعه قاضی، ۳۲ کیلومتری تخت و ۳۶ کیلومتری بندرعباس این استان بوده است.

انتهای پیام