• یکشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد مطلب: 1405022715653

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان: فعالیت درمانگاه انجمن کلیوی منوط به دریافت مجوز قانونی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان: فعالیت درمانگاه انجمن کلیوی منوط به دریافت مجوز قانونی است

ایسنا/زنجان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به حواشی مربوط به فعالیت درمانگاه انجمن کلیوی در استان، گفت: هرگونه فعالیت درمانی از جمله راه‌اندازی بخش‌های تخصصی مانند آندوسکوپی و سیستوسکوپی باید با دریافت مجوزهای قانونی از دانشگاه علوم پزشکی انجام شود و بدون مجوز امکان فعالیت وجود ندارد.

سعید سرداری امروز یکشنبه، ۲۷ اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: اختلافاتی در سال‌های گذشته میان برخی اعضای انجمن کلیوی در سطح استان و حتی در سطح ملی وجود داشته که این موضوع ارتباط مستقیمی با دانشگاه علوم پزشکی ندارد و بیشتر مربوط به مسائل داخلی این انجمن است.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی پیش از این برای کمک به ارائه خدمات درمانی، مجوز فعالیت یک درمانگاه را در اختیار این مجموعه قرار داده بود، اما اعتبار آن مجوز حدود یک سال پیش به پایان رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: برای دریافت مجوز جدید، متقاضیان باید مراحل قانونی از جمله ثبت در سامانه مربوطه، مشخص شدن مالکیت محل فعالیت و معرفی مسئول فنی را طی کنند که در حال حاضر به دلیل اختلافات موجود بر سر مالکیت محل درمانگاه، این فرایند با مشکل مواجه شده است.

وی با اشاره به اینکه پرونده اختلافات مربوط به مالکیت در مراجع قضایی در حال رسیدگی است، گفت: هر زمانی که وضعیت مالکیت مشخص شود، متقاضیان می‌توانند مراحل قانونی دریافت مجوز را طی کنند.

سرداری همچنین به یکی از تخلفات مطرح‌شده در این حوزه اشاره کرد و افزود: در مقطعی بخشی تحت عنوان آندوسکوپی و کلونوسکوپی بدون دریافت مجوزهای لازم راه‌اندازی شده بود، در حالی که راه‌اندازی چنین بخش‌هایی مستلزم اخذ مجوز از دانشگاه علوم پزشکی و معرفی مسئول فنی است.

وی در ادامه تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی از ابتدا مخالفتی با فعالیت درمانی در این حوزه نداشته و حتی آمادگی دارد در چارچوب قوانین، برای فعالیت بخش خصوصی یا مجموعه‌های خیریه نیز مجوز صادر کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تصریح کرد: تنها شرط دانشگاه رعایت کامل ضوابط قانونی و طی شدن مراحل اداری است و بدون دریافت مجوز امکان فعالیت هیچ مرکز درمانی وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: اختلافات داخلی میان اعضای انجمن موضوعی است که باید در مراجع قانونی حل‌وفصل شود و دانشگاه علوم پزشکی در این اختلافات دخالتی ندارد، اما در صورت طی شدن روند قانونی، آمادگی لازم برای صدور مجوز فعالیت درمانگاه وجود دارد.

انتهای پیام