• یکشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۲۳:۰۳
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد مطلب: 1405022716114

جهاد اسلامی: رژیم صهیونیستی هیچ یک از بندهای توافق را اجرا نکرده است

جهاد اسلامی: رژیم صهیونیستی هیچ یک از بندهای توافق را اجرا نکرده است

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق شرم‌ الشیخ تاکنون به هیچ‌ یک از بندهای آن پایبند نبوده است.

به گزارش ایسنا، «محمد الهندی» معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تصریح کرد رژیم اشغالگر هیچ کدام از تعهدات مرحله نخست توافق را اجرا نکرده و در حال حاضر تنها درباره موضوع «سلاح» در چارچوب مرحله دوم صحبت می‌کند.

وی که با شبکه الجزیره مباشر گفت‌وگو می‌کرد، افزود: رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق شرم‌ الشیخ تاکنون به هیچ‌ یک از بندهای آن پایبند نبوده است.

الهندی خاطرنشان کرد، رژیم صهیونیستی هرگونه جایگزین برای اداره نوار غزه را رد می‌کند؛ چه کمیته تکنوکرات و چه تشکیلات خودگردان فلسطین، و هدف آن تداوم وضعیت کنونی و حفظ بهانه برای ادامه تقابل با حماس است.

معاون دبیرکل جهاد اسلامی اضافه کرد، رژیم اشغالگر به دنبال آن است که تنها بحث تحویل سلاح در غزه مطرح شود و در صورت تحقق چنین سناریویی، گروهک‌های مزدور وابسته به صهیونیست‌ها اداره این منطقه را در دست خواهند گرفت.

محمد الهندی همچنین اظهار داشت جنبش جهاد اسلامی به تعهدات خود در خصوص تبادل اسرا پایبند بوده، اما اسرائیل به این تعهدات عمل نکرده است.

وی با اشاره به توافق آتش‌بس نیز گفت رژیم صهیونیستی به این توافق پایبند نیست و هیچ طرفی نیز آن را وادار به اجرای آن نمی‌کند.

در بخش دیگری از این گفت‌وگو، الهندی تصریح کرد آنچه «شورای صلح» نامیده می‌شود، صرفا در حال انتقال خواسته‌های اسرائیل است و نقش مستقلی ندارد.

الهندی در ادامه گفت: بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی با اهداف انتخاباتی به تشدید تنش در غزه ادامه می‌دهد، به ‌ویژه اینکه هیچ دستاوردی در جبهه‌های مختلف به دست نیاورده است.

وی همچنین احتمال ازسرگیری جنگ در غزه را در شرایط کنونی ضعیف دانست و گفت این موضوع منوط به دریافت چراغ سبز آمریکا است که این تصمیم احتمالا تا پس از پایان پرونده ایران به تعویق افتاده است.

الهندی در ادامه گفت دولت آمریکا به رهبری دونالد ترامپ همان طرفی است که چراغ سبز تمامی جنایات اسرائیل در نوار غزه را صادر می‌کند.

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در پایان هشدار داد هرگونه رویارویی مرتبط با ایران می‌تواند بازتاب مستقیم و جدی بر وضعیت نوار غزه و کرانه باختری داشته باشد.

انتهای پیام