به گزارش ایسنا، ناصر ابو شریف طی سخنانی در مراسم دومین سالگرد شهید امیر عبداللهیان، گفت: هزاران نفر شهید در فلسطین، یمن، عراق، لبنان و ایران تقدیم کرده ایم اما واقعیت این است که خون آنها به هدر نرفته است. دشمن برای بقای خود تمام ارزشهای انسانی را زیر پا گذاشته است.
وی تصریح کرد: شهید امیرعبداللهیان به ما فرمود دیپلماسی فقط فن تعامل با دیگران نیست بلکه فن انسانیت است و این همان مکتبی است که جمهوری اسلامی ایران به آن معتقد است.
نماینده جنبش جهاد اسلامی همچنین بیان کرد: شهید امیرعبداللهیان ستون فقرات دیپلماسی ایران و مقاومت بودند و غیرت یک رزمنده و صداقت یک مومن را داشتند. او در جمهوری اسلامی ایران یک فرد نبود بلکه ستون فقرات دیپلماسی بود و شاهد بودیم که چگونه زیرپای اسماعیل هنیه و زیاد نخاله فرش قرمز پهن کردند. به گونه ای با ما رفتار می کرد که ما احساس کردیم اهل این خانه هستیم.
ابوشریف اظهار کرد: دین عامل وحدت در میان همه ماست.طبق آخرین نظرسنجی ها منفورترین رژیم، رژیم صهیونیستی است. در داخل خود آمریکا وجهه رژیم پس رفت داشته است. مطمئن باشید نه دیپلماسی و نه دستگاه تبلیغاتی نمیتوانست چنین دستاوردی را به همراه داشته باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دوره تک قطبی که آمریکا در آن یکه تازی میکرد تمام شده است. انشالله به احترام خون شهدا پیروزی نزدیک است.
انتهای پیام
