• چهارشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۸:۴۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد مطلب: 1405023017648

عصبانیت هالند از قهرمانی آرسنال: انگار هیچوقت قهرمان نشده‌ایم!

عصبانیت هالند از قهرمانی آرسنال: انگار هیچوقت قهرمان نشده‌ایم!

ستاره سیتی از قهرمان نشدن در لیگ جزیره بسیار عصبانی است و تاکید کرد که فصل بعد دوباره به سکوی قهرمانی برخواهند گشت.

به گزارش ایسنا، تساوی منچستر سیتی در دیدار برابر بورنموث باعث شد تا آرسنال بعد از ۲۲ سال قهرمانی در  لیگ برتر انگلیس را تجربه کند.

ارلینگ هالند هر چند که با اقتدار در صدر جدول بهترین گلزنان لیگ جزیره قرار دارد اما نتوانست تیمش را به قهرمانی برساند.

این ستاره نروژی از اینکه سیتی رقابت قهرمانی را به آرسنال واگذار کرد عصبانی است. او بعد از بازی گفت: کل باشگاه باید از این موضوع به عنوان انگیزه استفاده کند. باید عصبانی باشیم، باید آتش در درون خود احساس کنیم، زیرا نایب قهرمانی کافی نیست.

هالند در ادامه گفت: حالا دو سال است که قهرمان لیگ نشده‌ایم و این احساس می‌شود که هیچ وقت قهرمان نشده ایم. ما همه چیز را به کار خواهیم گرفت. هر کسی که در فصل آینده اینجا باشد، باید برای قهرمانی به میدان رود. همه تلاش خود را به کار می‌گیریم تا فصل آینده به قهرمانی برسیم.

انتهای پیام