• جمعه / ۱ خرداد ۱۴۰۵ / ۰۱:۱۵
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد مطلب: 1405030100006

جنبش امل: هدف تحریم‌های آمریکا فشار بر طرف‌های مؤثر در معادلات داخلی لبنان است

جنبش امل: هدف تحریم‌های آمریکا فشار بر طرف‌های مؤثر در معادلات داخلی لبنان است

جنبش امل لبنان در واکنش به تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه شماری از مسئولان لبنانی اعلام کرد این اقدامات، در درجه نخست با هدف ضربه‌زدن به نقش سیاسی و ملی این جریان و فشار بر نیروهای مقاومت در لبنان انجام شده است.

به گزارش ایسنا، جنبش امل لبنان با صدور بیانیه‌ای به تحریم‌های جدید آمریکا علیه شماری از شخصیت‌های لبنانی واکنش نشان داد و اعلام کرد تصمیم وزارت خزانه‌داری آمریکا اقدامی غیرقابل قبول و فاقد توجیه است.

طبق گزارش شبکه المنار، در این بیانیه آمده است: «اقدام آمریکا صرفاً متوجه افراد تحریم‌شده نیست، بلکه در وهله نخست جنبش امل و نقش سیاسی آن در حمایت از مسائل ملی، حفاظت از دولت و صیانت از نهادهای رسمی لبنان را هدف قرار داده است.»

جنبش امل همچنین این اقدام را در چارچوب فشارهای مستمر آمریکا علیه لبنان و جریان‌های مقاومت ارزیابی کرد و آن را بخشی از تلاش‌ها برای اعمال فشار سیاسی بر نیروهای مؤثر در معادلات داخلی لبنان دانست.

این واکنش پس از آن مطرح شد که وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنج‌شنبه تحریم‌هایی را علیه ۹ نفر شامل شماری از نمایندگان، مسئولان وابسته به حزب‌الله و جنبش امل و همچنین تعدادی از افسران لبنانی اعمال کرد.

بر اساس اعلام منابع خبری، احمد بعلبکی و علی صفاوی از جمله اعضای وابسته به جنبش امل هستند که نام آنها در فهرست تحریم‌های جدید واشنگتن قرار گرفته است.

انتهای پیام