۱۴۰۵-۰۳-۰۲ | ۰۹:۲۶
لاوروف: اقدامات اسرائیل با راه‌حل ۲ دولتی و اصول شورای صلح مغایرت دارد

لاوروف: اقدامات اسرائیل با راه‌حل ۲ دولتی و اصول شورای صلح مغایرت دارد

وزیر خارجه روسیه تأکید کرد که اقدامات رژیم صهیونیستی با راه‌حل دو دولتی و اصول شورای به اصطلاح «صلح» در تضاد است.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در سخنرانی خود در جلسه‌ای در مورد تشکیل یک ساختار امنیتی و همکاری عادلانه در اوراسیا اظهار داشت: «می‌خواهم خاطرنشان کنم که هم جای تعجب و هم تأسف دارد که آنچه اسرائیل انجام می‌دهد نه تنها با قطعنامه‌های شناخته شده سازمان ملل در مورد حل و فصل درگیری اسرائیل و فلسطین بر اساس راه‌حل دو دولتی مغایرت دارد، بلکه اقدامات اسرائیل با شورای صلحی که توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا تأسیس شده نیز در تضاد است.»

طبق گزارش روسیا الیوم، لاوروف تأکید کرد که منطقه تا زمانی که درگیری فلسطین و رژیم صهیونیستی، پیچیده‌ترین و طولانی‌ترین درگیری جهان، حل و فصل نشود، بی‌ثبات خواهد ماند.

وی تأکید کرد که هرگونه راه‌حل جامع باید به همه جنبه‌های این درگیری، از جمله مسئله فلسطین که دردناک‌ترین بخش آن است، بپردازد.

لاوروف اظهار داشت که کلید حل این درگیری و بسیاری از درگیری‌های دیگر، در از بین بردن ریشه‌های آنهاست. وی خواستار رویکردی عادلانه و جامع شد که ثبات پایدار در منطقه را تضمین کند.

انتهای پیام

#

# جهان

آخرین اخبار جهان