محمدمهدی میکائیلی ۲ خرداد در بازدید از مناطق آسیب دیده بخشهای مرادلو و قشلاقات ارشق با اشاره به فعالیت سامانه بارشی اخیر در منطقه اظهار کرد: بارش بیسابقه تگرگ در مناطق مرادلو و ارشق، خسارت سنگین و جبرانناپذیری به باغات، درختان میوه و زمینهای کشاورزی عشایر منطقه وارد کرده است به طوری که در بسیاری از نقاط، محصولات کشاورزی به طور کامل از بین رفته است.
وی در ادامه افزود: شدت سیلاب ناشی از این سامانه تنها به باغات و مزارع محدود نشد، بلکه زیرساختهای جادهای را نیز شسته و راههای دسترسی به قشلاقات را کاملاً مسدود کرده است. این وضعیت اختلال جدی در تردد عشایر، جابجایی دام و تأمین مایحتاج روزمره ایجاد کرده و زندگی آنان را با مشکل مواجه ساخته است.
رئیس اداره امور عشایر مشگینشهر ضمن اعلام آمادهباش کامل این اداره برای ارزیابی سریع خسارات، از تمامی عشایر آسیبدیده خواست در اسرع وقت به اداره امور عشایر شهرستان مشگینشهر مراجعه کنند تا نسبت به تشکیل پرونده و ثبت خسارت اقدام شود.
میکائیلی با تأکید ویژه بر ضرورت بیمه دام و محصولات کشاورزی خاطرنشان کرد: عشایری که محصولات و دام خود را بیمه کردهاند، در اولویت دریافت غرامت و حمایتهای دولتی قرار دارند و پرداخت خسارت به آنان با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.
رئیس اداره امور عشایر مشگینشهر در پایان از عشایر ساکن در مناطق پرخطر خواست تا ضمن رعایت نکات ایمنی، هرگونه گزارش از خسارتهای جدید را سریعاً به این اداره اطلاع دهند تا هماهنگیهای لازم برای امدادرسانی و جبران آسیبها انجام شود.
انتهای پیام

