۱۴۰۵-۰۳-۰۳ | ۱۵:۱۵
از بحران نقدینگی قطعه‌سازان تا ضرورت حمایت از نساجی و سرمایه‌گذاری تولید

از بحران نقدینگی قطعه‌سازان تا ضرورت حمایت از نساجی و سرمایه‌گذاری تولید

در نشست «یکشنبه‌های اقتصادی» خراسان رضوی، فعالان بخش خصوصی و مدیران اقتصادی با اشاره به چالش‌های جدی صنایع مختلف از جمله قطعه‌سازی، نساجی و فرش ماشینی، بر ضرورت حمایت مالی، اصلاح سازوکارهای مالیاتی و بانکی و تقویت زیرساخت‌های تولید و سرمایه‌گذاری در استان تأکید کردند.

رضا جمشیدی ۳ خرداد، در سی و سومین جلسه یکشنبه‌های اقتصادی استان، به حمایت از واحدهای صنعتی آسیب‌دیده از جنگ اشاره و اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد تسهیل کشور و با تایید شورای تامین شهرستان‌ها و استان، شناسایی و رسیدگی به مشکلات این واحدها به ستاد تسهیل استان واگذار شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اشاره به وضعیت پرونده‌های بیمه‌ای در استان بیان کرد: خراسان رضوی بیشترین تعداد پرونده‌های ارجاعی به ستاد تسهیل در حوزه سازمان تامین اجتماعی را در کشور دارد؛ به‌طوری‌که این آمار حتی از استان تهران نیز بیشتر بوده و حدود ۶۰ درصد پرونده‌ها را شامل می‌شود.

وی افزود: البته مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان رضوی در این زمینه همکاری‌ها و مساعدت‌های لازم را انجام داده است.

جمشیدی در ادامه درخصوص وضعیت بازار ارز و پیش‌بینی فعالان اقتصادی نسبت به کاهش قیمت دلار، بیان کرد: با توجه به نزدیک بودن نرخ فعلی دلار به قیمت واقعی آن، بعید است شاهد کاهش قابل توجه قیمت ارز باشیم، از این رو واحدهای تولیدی باید پیش‌بینی‌های لازم را برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی ناشی از نوسانات ارزی انجام دهند.

وی همچنین از برگزاری نشست مشترک فعالان اقتصادی با اعضای شورای هماهنگی بانک‌های استان در هفته آینده خبر داد و افزود: این نشست یکشنبه آینده در شهرستان خواف برگزار خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مدیر شعب بانک ملت استان به دلیل ترک فعل و اجرا نکردن یکی از مصوبات این نشست‌ها، با اعلام دستگاه‌های نظارتی، در نشست پیش‌رو حضور نخواهد داشت.

«یکشنبه‌های اقتصادی» بخشی از مشکلات فعالان اقتصادی استان را کاهش داد

محمدرضا توکلی‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی، با اشاره به تداوم برگزاری نشست‌های «یکشنبه‌های اقتصادی» استان اظهار کرد: مایه خرسندی است که در جریان این جلسات، دغدغه‌ها و مسائل طیف گسترده‌ای از فعالان اقتصادی و صنایع استان در حوزه‌های مختلف مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفته است.

وی افزود: برگزاری منظم این نشست‌ها، ابتکاری ارزشمند از سوی استاندار خراسان رضوی بود که توانست پیوندی مستقیم و پایدار میان مدیران دولتی و بخش خصوصی ایجاد کند و مسائل هر حوزه به‌صورت تخصصی و مجزا دنبال شود.

رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی بیان کرد: امروز می‌توان با اطمینان گفت که وضعیت اقتصادی استان نسبت به سال گذشته بهبود یافته و خراسان رضوی در میان استان‌های کشور از جایگاه برجسته‌ای برخوردار است. بخشی از این موفقیت نیز حاصل کاهش مسائل و موانع پیش‌روی فعالان اقتصادی استان است.

توکلی‌زاده بیان کرد: فرصتی که از رهگذر این نشست‌ها برای تعامل و گفت‌وگوی مستقیم میان مسئولان و بخش خصوصی ایجاد شد، بسیار ارزشمند و اثرگذار بود و امید می‌رود این روند در سال آینده نیز تداوم یابد.

وی در ادامه افزود: استمرار این تعاملات می‌تواند زمینه بهره‌گیری بهتر از ظرفیت‌ها و فرصت‌های توسعه‌ای استان را فراهم کرده و مسیر رشد و شکوفایی اقتصادی خراسان رضوی را هموارتر سازد.

تاکید بر تشکیل کمیته‌های حمایتی برای کاهش ریسک تولید

در ادامه این جلسه، حسین محمدیان، رئیس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی مشهد، با اشاره به اهمیت حمایت از تولید اظهار کرد: لازم است کمیته‌ای تخصصی برای حمایت از بنگاه‌هایی که در شرایط سخت اقتصادی اقدام به سرمایه‌گذاری کرده‌اند، تشکیل شود تا مشخص شود برای کاهش ریسک سرمایه‌گذاری در حوزه تولید، اقدامات عملی صورت گرفته است.

وی افزود: واحدی که با مشکل آب در کارخانه خود مواجه است اما همچنان برای احیای برند و ادامه تولید تلاش می‌کند، باید تحت حمایت قرار گیرد و از حداکثر پشتیبانی‌ها بهره‌مند شود. نشست‌های «یکشنبه‌های اقتصادی» طی یک سال گذشته به الگویی موفق در هماهنگی و پیگیری مسائل اقتصادی استان تبدیل شده و بیش از ۷۰ درصد مصوبات این جلسات نیز اجرایی شده است.

محمدیان بیان کرد: سفر به شهرستان‌ها و شنیدن مستقیم مشکلات فعالان اقتصادی از جمله اقدامات موثر این جریان بوده که توانسته ارتباط نزدیک‌تری میان مدیران و بخش خصوصی ایجاد کند.

قطعه‌سازان باید به سمت خودروسازی حرکت کنند

محمدحسین روشنک، عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی مشهد، با اشاره به وضعیت پیش‌روی صنعت قطعه‌سازی اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود، چشم‌انداز سخت‌تری برای فعالان این صنعت قابل پیش‌بینی است و اگر روند فعلی ادامه پیدا کند، واحدهای قطعه‌سازی با مشکلات بیشتری مواجه خواهند شد.

وی ادامه داد: راهکار اصلی برای عبور از این وضعیت، حرکت قطعه‌سازان به سمت خودروسازی و توسعه فعالیت در زنجیره اصلی تولید خودرو است؛ در غیر این صورت، چالش‌های این صنعت تداوم خواهد داشت.

روشنک همچنین درباره وضعیت صنعت نساجی گفت: صنایع نساجی در مقایسه با سال گذشته و در قیاس با سایر صنایع، شرایط بهتری را تجربه می‌کند و امیدواریم روند بهبود این صنعت ادامه‌دار باشد.

قطعه‌سازان خراسان رضوی با بحران نقدینگی و مطالبات معوق مواجه‌اند

در ادامه این جلسه، محمدمهدی شکورزاده، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی مشهد و رئیس انجمن قطعه‌سازان خودرو خراسان رضوی، با اشاره به ظرفیت بالای صنعت قطعه‌سازی استان اظهار کرد: ۱۰۵ واحد عضو انجمن قطعه‌سازان خراسان رضوی تامین‌کننده قطعات خودروسازان بزرگ کشور هستند و حدود ۲۰ هزار نفر در این واحدها اشتغال دارند. ۱۶ درصد قطعات مورد نیاز خودروسازان کشور در خراسان رضوی تولید می‌شود و این استان پس از تهران، هم‌تراز مجموع سایر استان‌ها در حوزه قطعه‌سازی خودرو فعالیت دارد.

شکورزاده با اشاره به اهمیت مصوبه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان درباره واردات بدون انتقال ارز و ثبت سفارش ارزی گفت: این مصوبه به‌ویژه برای قطعه‌سازان از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند بخشی از مشکلات تامین مواد اولیه را کاهش دهد.

وی با تاکید بر ضرورت تامین مستمر مواد اولیه ادامه داد: باید برنامه‌ریزی مشخصی برای ورود منظم مواد اولیه انجام شود تا وقفه‌های طولانی، صنعت قطعه‌سازی را با بحران مواجه نکند.

رئیس انجمن قطعه‌سازان خودرو خراسان رضوی همچنین کمبود نقدینگی و مطالبات معوق از خودروسازان را از مهم‌ترین مشکلات این صنعت برشمرد و افزود: بدهی بیش از سه همتی سایپا و چک‌های برگشتی با سررسیدهای بیش از ۴۰۰ روز، فشار سنگینی بر واحدهای قطعه‌سازی وارد کرده است. افزایش حمایت‌های بانکی و اصلاح فرآیند ثبت مالیات بر ارزش افزوده در سامانه مؤدیان باید ثبت شود.

مطالبات معوق و چک‌های برگشتی قطعه‌سازان

علی توکلی، یک فعال حوزه قطعه‌سازی در خراسان رضوی، با اشاره به شرایط بحرانی گروه سایپا، اظهار کرد: مطالبات قطعه‌سازان از این مجموعه به بیش از ۴۰۰ روز رسیده و حجم بدهی‌ها نیز به حدود ۶۰۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است. بخش عمده مطالبات قطعه‌سازان از طریق خرید دین و چک‌هایی پرداخت می‌شود که چندین مرحله تعویض شده اما در نهایت نیز پاس نمی‌شوند و این روند، توان مالی تولیدکنندگان قطعه را به‌شدت کاهش داده است.

وی ادامه داد: آینده‌فروشی سایپا به قطعه‌سازان، افت شدید قدرت تولید را به دنبال داشته و نتیجه آن، دپوی حدود ۱۲۰ هزار خودروی ناقص در انبارهای این شرکت است.

وی تصریح کرد: بخشی از این خودروها مربوط به محصولات شاهین است که از سال ۱۴۰۲ تاکنون به مشتریان تحویل نشده‌اند.

این فعال حوزه قطعه‌سازی همچنین صدور فاکتورهای سامانه مؤدیان به‌صورت نقدی را فشار مضاعفی بر تولیدکنندگان دانست و گفت: در شرایطی که مطالبات قطعه‌سازان تا ۶۰۰ روز پرداخت نمی‌شود، تولیدکنندگان ناچارند مالیات بر ارزش افزوده را از منابع مالی خود پرداخت کنند.

مسیر ریلی به گزینه اقتصادی واردات مواد اولیه قطعه‌سازان از چین 

در ادامه این جلسه، علیرضا عشقی، دبیر انجمن قطعه‌سازان خراسان رضوی، با اشاره به مشکلات ایجادشده پس از جنگ و مسدود شدن مسیرهای دریایی اظهار کرد: واردکنندگان مواد اولیه شرکت‌های قطعه‌سازی استان در حال حاضر برای تامین کالا از چین با محدودیت‌های جدی در حوزه حمل‌ونقل مواجه هستند. اکنون دو مسیر اصلی جاده‌ای و ریلی برای واردات کالا از چین فعال است و هزینه حمل هر کانتینر در این مسیرها بین ۶ تا ۹ هزار دلار برآورد می‌شود.

عشقی تاکید کرد: برای کالاهای سنگین و حجیم، حمل جاده‌ای گزینه مناسب‌تری است، اما برای کالاهای کم‌حجم و حساس، مسیر ریلی از نظر اقتصادی و امنیت حمل، مقرون‌به‌صرفه‌تر ارزیابی می‌شود.

علی رضایی، دیگر فعال حوزه قطعه‌سازی استان نیز با اشاره به شرایط دشوار تولید و کمبود نقدینگی در واحدهای صنعتی اظهار کرد: سیاست‌های انقباضی سیستم بانکی و کاهش توان تامین سرمایه در گردش، صنعت را با مشکلات جدی مواجه کرده است.

وی خواستار تخصیص بیشتر منابع مالی به بخش صنعت، اصلاح روندهای مالیاتی و بازنگری در تصمیمات تامین اجتماعی به‌ویژه در حوزه اصلاح عناوین شغلی شد و تاکید کرد: در حالی که بخش صنعت و کارخانه‌ها سهم عمده‌ای در پرداخت مالیات دارند، فشارهای موجود بر تولیدکنندگان ادامه دارد و بدون حمایت موثر، تداوم فعالیت واحدهای صنعتی با چالش جدی روبه‌رو خواهد شد.

در ادامه این نشست، کوروش شکورزاده، فعال حوزه قطعه‌سازی استان، با اشاره به افزایش چند برابری قیمت نهاده‌های تولید داخلی گفت: رشد هزینه‌های تولید و کاهش توان نقدینگی واحدهای صنعتی، مشکلات قطعه‌سازان را دوچندان کرده است.

وی همچنین به بسته ۷۰۰ همتی جبران خسارات ناشی از تغییر نرخ ارز و انتقال از تالار اول به دوم اشاره کرد و افزود: حمایت بیشتر در سطح استان برای دسترسی واحدهای تولیدی به این تسهیلات را خواستار هستیم.

درخواست دریافت مجوز ۴۰۰ مگاوات برق بدون محدودیت برای خراسان رضوی

در ادامه، فیروز ابراهیمی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، نیز با اشاره به ضرورت توجه ویژه به شهرک پوشاک و صنعت نساجی استان اظهار کرد: تصمیم‌گیری در این حوزه باید با درایت مسئولان استانی و همراهی تشکل‌های تخصصی انجام شود.

وی همچنین با اشاره به ناترازی برق و اثر آن بر بخش تولید بیان کرد: حدود 3000 واحد تولیدی استان تحت تاثیر ناترازی انرژی قرار دارند و پیشنهاد می‌شود پیش‌نویس نامه‌ای برای دریافت مجوز ۴۰۰ مگاوات برق بدون محدودیت برای استان تهیه و پیگیری شود.

شهرک پوشاک می‌تواند پیشران توسعه صنعت نساجی خراسان رضوی باشد

غلامعلی رخصت، رئیس انجمن نساجی خراسان رضوی، با اشاره به شرایط صنعت نساجی و پوشاک در سال گذشته اظهار کرد: افزایش نرخ ارز تا حد زیادی به رونق تولید داخلی کمک کرده و در شرایط فعلی، امکان قاچاق گسترده پوشاک به کشور کاهش یافته است. در بخش‌های مختلف صنعت نساجی، از تولید پارچه تا بافندگی، واحدها با ظرفیت مناسبی در حال فعالیت هستند، اما همچنان تامین مواد اولیه یکی از دغدغه‌های اصلی تولیدکنندگان به شمار می‌رود و برخی واحدها حداقل ۲۰ روز در صف ثبت سفارش قرار دارند.

وی درباره ایجاد شهرک پوشاک نیز بیان کرد: انجمن نساجی خراسان رضوی به‌طور کامل از راه‌اندازی این شهرک حمایت می‌کند، زیرا می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای کیفیت و توسعه صنعت پوشاک استان داشته باشد.

رخصت در عین حال تاکید کرد: با توجه به اینکه بخشی از سرمایه‌گذاری این شهرک توسط اتباع انجام شده و متقاضی ساخت حدود ۶۰۰ واحد صنعتی هستند، لازم است نظارت دقیق، اصالت‌سنجی و کنترل کامل از سوی دستگاه‌های مسئول انجام شود تا فعالان واقعی صنعت متضرر نشوند.

حمایت مالیاتی از قطعه‌سازان خراسان رضوی در صورت ارائه مستندات مطالبات
جعفر احسانی‌مهر، مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی، با اشاره به وضعیت قطعه‌سازان خودرو در حوزه مالیاتی اظهار کرد: در حال حاضر قطعه‌سازان در عملکرد جاری خود مشکل خاصی در حوزه مالیاتی ندارند و عمده مسائل موجود مربوط به پرونده‌ها و سنوات پیش از سال ۱۴۰۲ است که نیازمند تعیین تکلیف و رسیدگی است. یکی از چالش‌های مهم این حوزه به نحوه ثبت صورت‌حساب‌ها از سوی خودروسازان بازمی‌گردد؛ به‌طوری که خودروسازان، قطعه‌سازان را ملزم به ثبت فاکتورها به‌صورت نقدی می‌کردند و این موضوع مشکلاتی را برای فعالان این صنعت ایجاد کرده است.

وی افزود: با این حال، چنانچه قطعه‌سازان مدارک و مستندات مربوط به عدم دریافت مطالبات خود از خودروسازان را ارائه کنند، اداره کل امور مالیاتی آمادگی همکاری و مساعدت در این زمینه را خواهد داشت.

شهرک تخصصی پوشاک مشهد آماده افتتاح است

جعفر فرشچی طوسی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی، از آماده افتتاح بودن شهرک تخصصی پوشاک در استان خبر داد و اظهار کرد: پس از برگزاری نشست‌های متعدد با تولیدکنندگان پوشاک و بررسی نقاط مختلف شهر، ایجاد این شهرک در جاده ابلق ـ شترک به تصویب رسید که به‌صورت خصوصی مدیریت خواهد شد. زیرساخت‌های آب و برق این مجموعه تامین شده و فرآیند بررسی طرح‌ها، قیمت‌گذاری زمین و واحدهای تولیدی نیز با تایید شرکت شهرک‌های صنعتی انجام می‌شود و سرمایه‌گذاران از سوی انجمن مربوطه معرفی خواهند شد.

وی ادامه داد: همچنین خوشه پوشاک در استان شکل گرفته و طی جلسات تخصصی، مسائل و چالش‌های این حوزه با حضور فعالان صنعت مورد بررسی قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی با اشاره به حوزه فرش نیز گفت: مطالعات شناختی گسترده‌ای در این بخش انجام شده و بر اساس آن، حمایت‌هایی در زمینه حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی و همچنین برندینگ فرش استان در دستور کار قرار گرفته است.

حمایت از برندینگ و تامین مواد اولیه

فاطمه جمیلی، نایب رئیس کمیسیون برند و تولید بدون کارخانه اتاق مشهد و فعال حوزه نساجی استان، با اشاره به ظرفیت بالای صنعت نساجی در اشتغال‌زایی و ارزآوری اظهار کرد: این صنعت در مقایسه با بسیاری از بخش‌های تولیدی، با سرمایه‌گذاری کمتر توان ایجاد اشتغال گسترده را دارد. با این حال، در ماه‌های اخیر بسیاری از کارخانه‌های نساجی استان تنها با ۵۰ تا ۶۰ درصد ظرفیت فعالیت کرده‌اند و برخی واحدها نیز ناچار به تعدیل نیرو شده‌اند.

وی تامین مواد اولیه، مشکلات ثبت سفارش و دشواری واردات را از مهم‌ترین چالش‌های این حوزه عنوان کرد و افزود: آسیب‌های واردشده به پتروشیمی‌ها نیز تاثیر مستقیمی بر قیمت و تامین مواد اولیه صنعت نساجی داشته است.

جمیلی همچنین با اشاره به افزایش هزینه‌ها و دشواری تامین تکنولوژی روز در این صنعت تاکید کرد: واحدهای تولیدی علاوه بر نیاز جدی به سرمایه در گردش، به حمایت در حوزه توسعه برندینگ نیز نیاز دارند.

نایب رئیس کمیسیون برند و تولید بدون کارخانه اتاق مشهد بیان کرد: خراسان رضوی ظرفیت بالایی برای ایجاد و تقویت برندهای معتبر در حوزه پوشاک و نساجی دارد و باید نگاه ویژه‌ای به این بخش صورت گیرد.

شهرک تخصصی پوشاک می‌تواند صنعت نساجی خراسان رضوی را متحول کند

شهریار صابر طوسی، نایب رئیس انجمن کارفرمایی تولیدکنندگان پوشاک مشهد، ایجاد شهرک تخصصی پوشاک را یکی از نیازهای مهم این صنعت دانست و اظهار کرد: نیروی انسانی، مواد اولیه، بازار و صنعت نساجی، چهار رکن اصلی توسعه حوزه پوشاک هستند. با تقویت زنجیره نساجی در استان و ایجاد زیرساخت‌های مناسب، می‌توان رونق بیشتری در صنعت پوشاک خراسان رضوی ایجاد کرد و زمینه توسعه این بخش را فراهم ساخت.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت کشورهای همسایه گفت: ترکمنستان به‌عنوان یکی از کشورهای دارای تولید گسترده پنبه، می‌تواند فرصت و بازار مناسبی برای همکاری و تامین مواد اولیه مورد نیاز صنعت نساجی و پوشاک استان باشد.

افزایش هزینه‌های تولید، صنعت نساجی را با چالش جدی مواجه کرده است

علی فدیشه‌ای، فعال حوزه نساجی، با اشاره به افزایش شدید قیمت‌ها در این صنعت اظهار کرد: رشد هزینه‌های تولید، تعدیل نیرو و نزدیک شدن بهای تمام‌شده محصولات به قیمت فروش، فشار زیادی به واحدهای تولیدی وارد کرده است.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد سازوکاری برای نظام رتبه‌بندی شرکت‌های نساجی افزود: راه‌اندازی این نظام می‌تواند به شناسایی واحدهای باکیفیت و تقویت رقابت سالم در صنعت نساجی کمک کند.

فدیشه‌ای همچنین توسعه تعامل و همکاری با شرکت‌های نساجی کشورهای همسایه را از دیگر راهکارهای تقویت این صنعت دانست و گفت: ایجاد بستر مناسب برای همکاری‌های منطقه‌ای می‌تواند به بهبود شرایط تولید، توسعه صادرات و ارتقای جایگاه صنعت نساجی خراسان رضوی کمک کند.

صنعت فرش ماشینی زیر فشار افزایش قیمت مواد اولیه و مشکلات واردات

در ادامه این جلسه، احمد میراسماعیلی، فعال حوزه فرش، با اشاره به مشکلات گسترده صنعت فرش ماشینی اظهار کرد: این صنعت به سرمایه در گردش بالایی نیاز دارد و در حال حاضر تامین مواد اولیه، به‌ویژه الیاف وارداتی، با چالش‌های جدی روبه‌رو شده است. قیمت مواد اولیه‌ای همچون اکریلیک وارداتی و پلی‌پروپیلن عرضه‌شده از سوی پتروشیمی‌ها چندین برابر افزایش یافته و فشار سنگینی بر کارخانه‌های تولیدی وارد کرده است.

وی ادامه داد: بخشی از ماشین‌آلات خریداری‌شده واحد تولیدی نیز به‌دلیل مشکلات به‌وجود آمده در امارات متوقف مانده و امکان انتقال آن‌ها فراهم نشده است.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها