۱۴۰۵-۰۳-۰۴ | ۲۲:۱۹
جزئیات نحوه معرفی سهمیه‌های آسیایی/ فدراسیون فوتبال در انتظار تصمیم AFC

جزئیات نحوه معرفی سهمیه‌های آسیایی/ فدراسیون فوتبال در انتظار تصمیم AFC

عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال جزییاتی درباره تصمیم فدراسیون برای معرفی نمایندگان ایران در آسیا ارائه کرد.

محمد اسفندیارپور در گفت‌وگو با ایسنا، درباره برگزاری جلسه هیات رییسه فدراسیون فوتبال و معرفی نمایندگان ایران به AFC اظهار کرد: قرار شد فدراسیون فرآیند معرفی نمایندگان ایران را به AFC اعلام کند. اگر با ادامه برگزاری لیگ موافقت نشد و زمان داده نشد، پایان هفته بیست و دوم ملاک قرار بگیرد و تیم‌های اول و دوم برای لیگ نخبگان آسیا و تیم سوم نیز برای لیگ قهرمانان سطح ۲ آسیا معرفی شوند. در این میان اگر تیمی در بین این ۳ تیم نتوانست مجوز حرفه‌ای دریافت کند، تیم بعدی در جدول رده بندی معرفی خواهد شد.

عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال، در پاسخ به اینکه آیا با این اوصاف قرار است ادامه لیگ برتر فوتبال ایران بعد از جام جهانی برگزار شود، گفت: اگر شرایط آن فراهم باشد قطعا برگزار خواهد شد. نظر سازمان لیگ هم بر این است که لیگ تا پایان برگزار شود تا تکلیف دو تیم سقوط کننده به لیگ دسته یک و دو تیم صعود کننده به لیگ برتر نیز مشخص شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا فدراسیون فوتبال برای تعیین تکلیف معرفی تیم‌های ایران برای حضور در آسیا در انتظار تصمیم AFC برای برگزاری لیگ خواهد ماند یا خیر، خاطرنشان کرد: ظاهرا AFC می‌خواهد رویه مورد نظر ما را بداند و می‌گوید شما رویه را مبنی بر این اعلام کنید که لیگ برگزار نشود. بنابراین عنوان تیم‌ها اعلام نمی‌شود و تنها ملاک انتخاب تیم‌ها بر اساس رتبه در جدول فعلی بوده است.

اسفندیارپور تاکید کرد: اگر AFC به ما فرجه زمانی بدهد و لیگ برگزار شود، در نهایت اسامی تیم‌ها بر اساس رتبه جدول رده بندی اعلام خواهد شد و نمایندگان ایران از بین آن ۶ تیم اعلام خواهد شد.

مدیرعامل باشگاه گل گهر سیرجان، در پاسخ به این سوال که آیا امیدوار به موافقت AFC با ادامه لیگ هستید یا خیر، گفت: به عنوان یکی از باشگاه‌های لیگ برتری امیدوار به این اتفاق هستیم تا شاهد ادامه لیگ و به سرانجام رسیدن آن هستیم.

مدیرعامل باشگاه گل گهر سیرجان درباره پرونده شکایت از باشگاه چادرملو بابت استفاده این تیم اردکانی از بازیکن غیرمجاز (مائورو کابایرو) خاطرنشان کرد: ما تمامی مستندات را ارائه کرده‌ایم. ما معتقدیم حق و عدالت باید رعایت شود و ما پیگیر حق قانونی خود هستیم. اینکه دوستان بگویند کیفیت آن بازیکن خارجی خوب بوده یک امر کافی است اما شرط لازم این است که مقررات جذب بازیکن خارجی رعایت شود.

وی افزود: یک مرتبه استعلام از فدراسیون کشور مربوطه گرفته شده و قرار است استعلام سازمان لیگ نیز گرفته شود. مستندات ما کامل بوده و در انتظار تصمیم کمیته انضباطی هستیم. رای این پرونده تاثیر زیادی در بحث معرفی نمایندگان ایران در آسیا خواهد داشت و اهمیت زیادی برای ما دارد چرا که هم امتیاز با تیم‌های دوم و سوم جدول خواهیم شد.

مدیرعامل باشگاه گل گهر درباره اینکه دو تیم پرسپولیس و گل گهر خواستار ادامه لیگ بوده‌اند، گفت: واقعیت این است که تلاش ما و پرسپولیس این بود که به دلایل متعدد اگر شرایط مهیا باشد لیگ ادامه پیدا کند. یکی از دلایلش این بود که به جوانانمان میدان بدهیم چرا که باشگاه گل گهر درآمدزایی از فوتبال را به عنوان یک باشگاه حرفه‌ای دنبال کرده است. ما اعلام کردیم در فوتبال ما صرفا هزینه می‌شود، حالا که دو باشگاه لیگ برتری درآمدزایی می‌کنند صورت مسئله را پاک نکنید و اجازه بدهید لیگ برگزار شود و بتوانیم منافع باشگاه هایمان را تامین کنیم. یک بحث دیگر هم این بود که منطق این است که سعی کنیم لیگ برگزار شود تا در نهایت تیم های برتر برای حضور در آسیا در یک فضای عادلانه مشخص شوند تا دیگر هیچ حرف و حدیثی باقی نماند. برای باشگاه‌هایی مثل ما و پرسپولیس نیز این شانس وجود داشت که به بالای جدول صعود کنیم.


انتهای پیام

#

آخرین اخبار ورزشی