۱۴۰۵-۰۳-۰۴ | ۲۲:۵۹
از بغض پرستویی تا اجرای متفاوت مرضیه برومند

برای دانش آموزان شهید مدرسه میناب

از بغض پرستویی تا اجرای متفاوت مرضیه برومند

پرویز پرستویی با آیین «حضور و غیاب» نمادین و مرضیه برومند با اجرای صحنه‌ای، یاد دانش‌آموزان شهید مدرسه میناب را گرامی داشتند.

به گزارش ایسنا، مراسم یادبود شهدای مدرسه میناب با عنوان «حضور، غیاب» با همکاری خانه سینما، خانه تئاتر و خانه موسیقی از امشب دوشنبه چهارم خرداد کار خود را آغاز کرد.

در اولین اجرا پرویز پرستویی با «حضور و غیاب» نمادین جمعی از بچه‌های مدرسه میناب یاد آنها را گرامی داشت.

نکته حائز اهمیت در این اجرا بغض پرویز پرستویی حین خواندن نام ماکان نصیری ( دانش آموزی که پیکرش مفقودالاثر است) بود.

پس از آن مرضیه برومند با یک اجرای تئاتری نقش یکی از مادران چشم انتظار میناب را به صحنه برد.

این برنامه به مدت یک هفته هر شب از ساعت ۱۹:۳۰ در محوطه باز خانه هنرمندان برگزار می‌شود.

اجرای قطعات موسیقی، پرفورمنس، نمایش خیابانی توسط هنرمندان شناخته شده از جمله برنامه‌های است که هر شب در محوطه باز خانه هنرمندان اجرا خواهد شد.

این برنامه با همکاری خانه هنرمندان و شهرداری منطقه ۶ و با حمایت اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران به اجرا در می‌آید.

انتهای پیام

#

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری