یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ | ۰۸:۱۴
منبع: نمایندگی کردستان
افزایش تدریجی دمای هوا در کردستان طی روزهای آینده

افزایش تدریجی دمای هوا در کردستان طی روزهای آینده

کردستان (ایسنا) - کارشناس هواشناسی کردستان با اشاره به آخرین بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی گفت: از امروز تا اواسط هفته آینده، شرایط جوی استان نسبتاً آرام و پایدار خواهد بود و دمای هوا نیز به‌تدریج افزایش می‌یابد.

نشمیل احمدیانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس بررسی و تحلیل آخرین نقشه‌ها و خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی، از روز دوشنبه ۱۱ خرداد تا اواسط هفته آینده، شرایط جوی در سطح استان کردستان نسبتاً آرام و پایدار خواهد بود.

وی افزود: طی این مدت آسمان اغلب مناطق استان صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود و به جز افزایش سرعت وزش باد در ساعات بعدازظهر، پدیده جوی قابل توجهی در سطح استان مورد انتظار نیست.

احمدیانی با اشاره به وضعیت دمایی استان عنوان کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد دمای هوا در روزهای آینده به‌تدریج و با شیب ملایم افزایش خواهد یافت؛ به‌طوری که در بیشتر مناطق استان شاهد گرم‌تر شدن هوا نسبت به روزهای گذشته خواهیم بود.

وی ادامه داد: با توجه به پایداری شرایط جوی، احتمال وقوع بارش‌های مؤثر در استان طی این بازه زمانی بسیار ضعیف است و شرایط برای انجام فعالیت‌های کشاورزی، عمرانی و ترددهای بین‌شهری مساعد خواهد بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها