۱۴۰۵-۰۳-۱۰ | ۱۹:۴۷
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
استاندار آذربایجان شرقی: تسهیل‌گری در مسیر فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد ضروری است

استاندار آذربایجان شرقی: تسهیل‌گری در مسیر فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد ضروری است

آذربایجان شرقی (ایسنا) - استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی گفت: ما در کنار سرمایه اقتصادی، مفهومی تحت عنوان سرمایه اجتماعی داریم که به دلیل فاصله میان عرصه تئوری در دانشگاه و عمل در بطن جامعه، این امر حیاتی مورد غفلت قرار گرفته است. 

بهرام سرمست در جلسه شورای اجتماعی استان اظهار کرد: نگرش دستگاه های اجرایی معمولا چنین است که وظایف تعیین شده براساس چارت سازمانی و برای تمشیت امور صورت پذیرد، اما باید توجه داشت که اگر تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد به‌صورت داوطلبانه و بدون چشم‌داشت می‌خواهند باری از دوش مسئولین بردارند باید از این امر استقبال کرد.

وی گفت: اگر سازمانی مدنی می‌خواهد با نیت خیر اقدامی در جهت نفع عمومی انجام دهد باید تسهیل گری از سوی مدیران کل در سطح استان صورت پذیرد و اگر این امور با اصول و شرایط سفت و سخت اداری مواجه شود وظیفه تغییر در قواعد، نه بر عهده سازمان های مردم نهاد بلکه بر عهده دولت و مدیران دولتی است.

استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه ضمن تأکید بر پیگیری تأسیس مؤسسه خیریه حمایت از سالمندان با عنوان «سرای محبت» از سوی بهزیستی، خاطرنشان کرد: در صورت نیاز به پیگیری در سطح ملی، شخصا از هیچ تلاشی از جمله مکاتبه با مسئولان ذی ربط در تهران، دیدار و تشکیل جلسه دریغ نخواهم کرد.

سرمست با تأکید بر ضرورت تأمین بهداشت روانی جامعه ابراز داشت: بهداشت و سلامت روح و روان به اندازه سلامت جسمانی مهم است و هر عضوی از جامعه برای تأمین سلامت روانی جامعه باید غربالگری بهداشت و سلامت روان را از خود آغاز کند. 

وی تصریح کرد: در بیشتر مواقع اگر چه رفتار مدیران دولتی و مسئولان با ظاهر قوانین مطابق است اما با روح قوانین که در واقع تسهیل امور برای خدمت‌رسانی است مغایر است. وقتی مجموعه ای همچون هیئت مستمندان در صدد است تا یک اقدام ویژه عملیاتی شود بر عهده دولت است که زمین و زمان را به هم دوخته و این امر را محقق کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی در روز یکشنبه ۱۰ خرداد وی با تأکید بر انعطاف در عملکرد مدیران و دستگاه‌های اجرایی در سطح استان گفت: طبیعتا تأسیس نهاد جدید، یا تحقق اندیشه نو و یا عملیاتی شدن ایده جدید مستلزم آن است که آن ایده با عبور از ذهنیت به مرحله و مقام عینیت برسد و این عینیت یافتگی خود نیازمند انعطاف‌پذیری مدیران در حوزه عمل است.

انتهای پیام

#

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای