۱۴۰۵-۰۳-۱۲ | ۱۱:۴۱
مرکز پایش سلامت عسلویه به پیشرفت ۹۰ درصدی رسید

مرکز پایش سلامت عسلویه به پیشرفت ۹۰ درصدی رسید

بوشهر (ایسنا) - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پیشرفت ۹۰ درصدی مرکز پایش سلامت عسلویه خبر داد و گفت: این مرکز با هدف پایش علمی سلامت ساکنان منطقه و ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی، در مرحله نهایی عملیات ساختمانی قرار دارد.

دکتر امیرحسین دارابی دوشنبه ۱۲ خرداد در نشست تخصصی بررسی چالش‌های بهداشتی و زیست‌محیطی شهرستان عسلویه اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات هیئت دولت و با هدف ایجاد بستر پایش علمی سلامت عمومی، ساخت و تجهیز مرکز پایش سلامت ساکنان عسلویه با جدیت در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: خوشبختانه با پایش‌های مستمر میدانی، این پروژه هم‌اکنون با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی در مرحله نهایی عملیات ساختمانی قرار دارد و با بهره‌برداری از آن، شاهد ارتقای سطح کیفی خدمات بهداشتی در شهرستان عسلویه و افزایش رضایتمندی مردم منطقه خواهیم بود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به جایگاه راهبردی عسلویه در اقتصاد کشور گفت: مجاورت نزدیک کانون‌های جمعیتی با حریم صنایع سنگین، مأموریت ویژه‌ای برای نظام سلامت تعریف کرده است؛ از این رو پایش مستمر شاخص‌های سلامت و انجام مراقبت‌های بهداشتی فعال، به‌عنوان اولویت نخست و راهبردی معاونت بهداشت دنبال می‌شود.

در ادامه این نشست، دکتر شکراله فرخی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، اظهار داشت: با بهره‌برداری از این مرکز در آینده نزدیک و افزایش توانمندی نظام سلامت در شناسایی زودهنگام مخاطرات محیطی، زمینه مناسب برای اجرای مطالعات و پروژه‌های بزرگ مرتبط با سلامت مردم فراهم خواهد شد.

وی افزود: راه‌اندازی این مرکز می‌تواند نقش مؤثری در توسعه پژوهش‌های کاربردی و رصد علمی شاخص‌های سلامت محیطی در منطقه ایفا کند.

در بخش دیگری از نشست، پیرامون ضوابط فنی تجهیز آزمایشگاه‌ها، تجهیزات تشخیصی و نحوه فعالیت عملیاتی مرکز پایش سلامت عسلویه با حضور معاونت تحقیقات و فناوری و کارشناسان ذی‌ربط تبادل‌نظر تخصصی صورت گرفت تا این مرکز به عنوان یک واحد الگو در پایش مؤلفه‌های سلامت محیطی فعالیت کند.

نشست تخصصی بررسی چالش‌های بهداشتی و زیست‌محیطی شهرستان عسلویه با حضور معاونان بهداشت و تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و جمعی از کارشناسان ارشد حوزه‌های تخصصی برگزار شد و در آن آخرین وضعیت طرح‌های زیرساختی و صیانتی منطقه مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین بر شتاب‌بخشی به فرآیند راه‌اندازی مرکز پایش سلامت عسلویه تأکید شد.

انتهای پیام

#

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای