سه‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۵
فرانسه: اشغال طولانی مدت لبنان توسط اسرائیل غیرقابل توجیه است

فرانسه: اشغال طولانی مدت لبنان توسط اسرائیل غیرقابل توجیه است

وزیر امور خارجه فرانسه امروز (سه شنبه) با محکومیت حملات مداوم اشغالگران به لبنان گفت اشغال طولانی مدت لبنان توسط رژیم صهیونیستی به هیچ شکلی توجیه پذیر نیست.

به گزارش ایسنا، «ژان نوئل بارو» وزیر خارجه فرانسه همچنین افزود: «آنچه ما می‌خواهیم این است که مذاکرات برنامه‌ریزی شده برای این هفته بین اسرائیل و لبنان در بهترین شرایط ممکن برگزار شود.»

او افزود: «به همین دلیل است که ما خواستار آتش‌بس شده‌ایم. هم حزب‌الله حملاتش را متوقف کند و هم اسرائیل حمله به لبنان را متوقف کند و اینکه این گفت‌وگو که برای اولین بار پس از مدت‌ها بین اسرائیل و لبنان آغاز شده است، می‌تواند ادامه یابد.»

وزیر امور خارجه فرانسه، روز سه‌شنبه خواستار ایجاد شرایط مناسب برای موفقیت مذاکرات جاری بین بیروت و تل‌آویو شد.

بارو اظهار داشت که فرانسه اجازه نمی‌دهد لبنان قربانی مذاکرات متوقف‌شده بین ایالات متحده و ایران شود و خاطرنشان کرد که عصر دوشنبه در یک تماس تلفنی با مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، در مورد این تحولات گفت‌وگو کرده است.

این وزیر فرانسه بر اهمیت دور جدید مذاکرات بین دولت‌های لبنان و اسرائیل که قرار است سه‌شنبه و چهارشنبه برگزار شود، تأکید و ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات در بهترین شرایط ممکن برگزار شود و به کاهش تنش‌ها و یافتن راهی برای خروج از بحران کمک کند.

قرار است دور چهارم مذاکرات مستقیم بین اسرائیل و لبنان امروز و فردا در ایالات متحده برگزار شود.

اظهارات بارو در بحبوحه درگیری‌های مداوم بین اسرائیل و حزب‌الله، علی‌رغم اعلام توافق آتش‌بس توسط واشنگتن در آوریل گذشته، صورت می‌گیرد. اسرائیل همچنان به حملات و عملیات نظامی در جنوب لبنان ادامه می‌دهد، در حالی که مقاومت از عملیاتی برای هدف قرار دادن نیروها و اماکن اسرائیلی در شمال فلسطین اشغالی خبر می‌دهد.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان