۱۴۰۵-۰۳-۱۳ | ۱۷:۱۲
سفره اطعام ۱۲ هزار نفره غدیر در قم برپا می‌شود

سفره اطعام ۱۲ هزار نفره غدیر در قم برپا می‌شود

قم (ایسنا) - آستان مقدس مسجد جمکران همزمان با ایام منتهی به عید سعید غدیر، با برپایی مواکب خدمت‌رسانی، برنامه گسترده‌ای برای پذیرایی از زائران تدارک دیده‌اند.

وحید متقیان ۱۳ خرداد در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه همزمان با ایام منتهی به عید سعید غدیر خم، مواکب آستان مقدس مسجد جمکران از ۱۲ تا ۱۵ خرداد به صورت شبانه‌روزی به زائران و نمازگزاران خدمات‌رسانی خواهند کرد، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، در این ایام بیش از ۱۴ هزار پرس صبحانه و بالغ بر ۴۰ هزار پرس غذای گرم میان زائران و مجاوران مسجد مقدس جمکران توزیع می‌شود.

مدیر مواکب آستان مقدس مسجد جمکران ادامه داد: همچنین ویژه‌برنامه اطعام غدیر با برپایی سفره ۱۲ هزار نفره در شام عید غدیر شب در آستان مقدس مسجد جمکران برگزار خواهد شد و هزاران نفر از عاشقان و ارادتمندان امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) میهمان این سفره خواهند بود.

وی از خیران و نیکوکاران برای مشارکت در این طرح دعوت کرد و گفت: علاقه‌مندان می‌توانند برای سهیم شدن در سفره اطعام غدیر، عدد «۸» را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۳۱۳ ارسال کنند.

به گزارش ایسنا، عید غدیر خم از بزرگ‌ترین اعیاد مسلمانان و یادآور واقعه تاریخی غدیر و اعلام ولایت و امامت حضرت علی(ع) از سوی پیامبر اکرم(ص) است که هر ساله با برگزاری مراسم‌های مردمی، جشن‌ها و برنامه‌های اطعام در سراسر کشور گرامی داشته می‌شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای