علیرضا پورسلمان در گفت و گو با ایسنا، در مورد اعزام تیم ملی شمشیربازی به مسابقات قهرمانی آسیا هند اظهار کرد: کارهای مربوط به ویزا را انجام دادهایم و با همکاری نزدیکی که با سفارت هند داریم، کارها را جلو میبریم و اگر اتفاقی نیفتد تیم کیفی کاملی به رویداد قهرمانی آسیا هند اعزام خواهیم کرد.
رییس فدراسیون شمشیربازی ادامه داد: صبح چهارشنبه جلسه کمیته فنی را تشکیل دادیم. بحثهای زیادی شد و ادامه بحث را هفته آینده انجام میدهیم تا یک تیم کیفی ببندیم. ما برای ۲۰ نفر مجوز شورای برونمرزی را گرفتهایم. ردهبندی این مسابقات برای ما بسیار با اهمیت است. در حال حسابوکتاب هستیم که هر تیم در کجای ردهبندی قرار میگیرد تا بتوانیم تیم نتیجهبخشی را اعزام کنیم. کادر فنی در حال بررسی این موضوع است.
او ادامه داد: ترکیب اعزامیها در بخشهای مختلف، مشخص است، منتها اینکه کدام تیمها اعزام بشوند یا نشوند، موضوع دیگری است، ممکن است بگوییم مثلا فلوره مردان را اعزام نکنیم. به دلیل از دست دادن یکی دو مسابقه در ایام جنگ درجه مردان و زنان و درجه سابر را از دست دادیم و ردهبندی خیلی افت کرده است. الان در رقابت اول مجبور هستیم با تیمهایی که در ردهبندی بالا هستند رقابت کنیم. ممکن است همین تصمیم را بگیریم که اگر مثلاً بازی اول به کره جنوبی بخورد، آن تیم را اعزام نکنیم. منتظر هستیم تیمهای دیگر ثبتنام کنند بعد ما برای اعزام برنامهریزی کنیم.
پورسلمان در خصوص سهمیه شمشیربازی در بازیهای آسیایی گفت: برای بازیهای آسیایی درخواست ما ۵ شمشیرباز بوده و امیدواریم وزارت کمک کند. سابر مردان را که اعزام میکنیم برای یک سهمیه زنان هم اینکه فلوره یا سابر باشد تصمیم گیری خواهیم کرد.
انتهای پیام

