۱۴۰۵-۰۳-۱۶ | ۱۹:۰۶
۵۳۰ اخطار برای خودروهای فرسوده در یزد/شهروندان موارد رهاسازی را به ۱۳۷ گزارش دهند

۵۳۰ اخطار برای خودروهای فرسوده در یزد/شهروندان موارد رهاسازی را به ۱۳۷ گزارش دهند

یزد (ایسنا) - رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری یزد با اشاره به تبعات رهاسازی خودروهای فرسوده در معابر شهری، از صدور ۵۳۰ اخطار برای این خودروها از ابتدای سال جاری خبر داد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده این موارد، موضوع را از طریق سامانه ۱۳۷ شهرداری گزارش کنند.

میثم طالبی با بیان اینکه رهاسازی خودروهای فرسوده در معابر شهری از مصادیق تضییع حقوق شهروندی است، گفت: رهاسازی خودروهای فرسوده در معابر عمومی، علاوه بر ایجاد سدمعبر و تضییع حقوق شهروندان، موجب خدشه‌دار شدن سیما و منظر شهری و افزایش آلودگی بصری می‌شود و مشکلات متعددی را برای شهر و شهروندان به همراه دارد.

وی افزود: بر اساس قانون، معابر عمومی شامل کوچه‌ها، خیابان‌ها، میادین و پیاده‌روها برای استفاده عموم مردم است و طبق تبصره یک ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، هرگونه سدمعبر و استفاده غیرمجاز از این فضاها ممنوع بوده و شهرداری‌ها موظف به جلوگیری از آن و رفع موانع موجود هستند.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری یزد ادامه داد: در همین راستا، بازرسان اداره پیشگیری و رفع تخلفات شهری سازمان پس از اخطار به مالکان خودروهای فرسوده، در صورت بی‌توجهی به جابه‌جایی خودرو و رفع سدمعبر، نسبت به انتقال خودروها به پارکینگ اقدام می‌کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد در روز شنبه ۱۶ خرداد، طالبی در پایان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سال ۱۴۰۴ گفت: اداره پیشگیری و رفع تخلفات شهری از ابتدای سال جاری برای ۵۳۰ دستگاه خودروی فرسوده رها شده در سطح شهر اخطار صادر کرده است که از این تعداد، ۴۳۹ دستگاه توسط مالکان جابه‌جا و رفع سدمعبر شده و ۹۱ دستگاه نیز توسط شهرداری به پارکینگ منتقل شده‌اند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای