۱۴۰۵-۰۳-۱۹ | ۱۹:۰۵
وقوع حادثه امنیتی «استثنائی» در شمال اراضی اشغالی

وقوع حادثه امنیتی «استثنائی» در شمال اراضی اشغالی

منابع عبری‌زبان از ورود گروهی از افراد مسلح به شمال اراضی اشغالی و تیراندازی به سمت نظامیان صهیونیست خبر داده و این رویداد امنیتی را «بسیار استثنائی» توصیف کردند.

به گزارش ایسنا، یک مسئول امنیتی رژیم صهیونیستی به رادیو ارتش این رژیم درباره تحولات شمال فلسطین اشغالی گفت که یک تن از افراد مسلح موفق شده وارد اراضی اشغالی شده و به سمت نظامیان صهیونیست تیراندازی کند.

منابع عبری همزمان مدعی شدند که فرد دوم نیز در درگیری و تبادل آتش به شهادت رسیده است.

با این حال، منابع عبری گزارش دادند شواهدی هست مبنی بر اینکه گروهی از نیروهای حزب الله موفق شده‌اند وارد اراضی فلسطین اشغالی شوند. این منابع خبری، حادثه امروز را «بسیار استثنائی» توصیف کردند.

در صورت صحت این ادعا و عبور نیروهای حزب الله از مرز این حادثه در حالی رخ می‌دهد که ارتش صهیونیستی مدعی است کمربند امنیتی به عمق چند کیلومتر در داخل اراضی لبنان ایجاد کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که یک نفر از ۲ فرد مسلح که قصد عبور از مرز فلسطین اشغالی را داشتند، هدف قرار گرفته و به شهادت رسیده است.

مقامات رژیم صهیونیستی به دنبال عبور یک فردی از سمت لبنان که گفته می‌شود مسلح است، از ساکنان شهرک‌های صهیونیست نشین در مسگاف عام، مرگلیوت و المناره خواست، تا اطلاع ثانوی از خانه‌های خود خارج نشوند.

همچنین رسانه‌های عبری از فرود بالگردهای ارتش رژیم اشغالگر در بیمارستان «زیف» در داخل شهر صفد در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

بنا به گفته این منابع، این بالگردها نظامیان کشته و یا زخمی شده را از جبهه لبنان به بیمارستان منتقل کرده‌اند.

همزمان به صورت رسمی از زخمی شدن چند نظامی صهیونیست در جنوب لبنان خبر داده شده است که شماری از آن‌ها حالشان «وخیم» گزارش شده است. یک بالگرد هم در مرکز پزشکی نهاریا به زمین نشسته است.

برخی سکوها و پلتفرم‌های صهیونیست‌ها نیز از اشغالگران خواسته اند برای نجات جان نظامیان صهیونیست در لبنان، دعاهای تلمودی و مزامیر خوانده شود.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان

چندرسانه‌ای