۱۴۰۵-۰۳-۲۰ | ۰۹:۴۹
منبع: نمایندگی کرمانشاه
معاون استاندار کرمانشاه: روند احداث جاده جدید گیلانغرب - سومار کُند است 

معاون استاندار کرمانشاه: روند احداث جاده جدید گیلانغرب - سومار کُند است 

کرمانشاه (ایسنا) - معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: راه دسترسی گیلانغرب به سومار از مسیر زله زرد یک پروژه کلیدی برای توسعه استان است، ولی متاسفانه اغلب کارگاه‌های عمرانی و جبهه‌های کاری این پروژه نیمه فعال و یا راکدند و عملیات اجرایی آن با کُندی پیش می‌رود.

طهماسب نجفی، روز چهارشنبه ۲۰ خرداد پس از بازدید از روند احداث پروژه راه دسترسی گیلانغرب _ سومار، در نشستی گفت: خوشبختانه طی سال‌های اخیر سومار تبدیل به یکی از مرزهای مهم و بسیار پر رونق استان و کشور شده است. همچنین مرز سومار به دلیل فاصله بسیار نزدیک با کربلا از قابلیت‌های بسیار ممتازی برای تبدیل شدن به یک مرز اربعینی برخوردار است. 

وی فقدان راه دسترسی مناسب را یکی از موانع مهم در توسعه بازارچه سومار توصیف کرد و گفت: در همین راستا مدیریت ارشد استان تکمیل و بهره‌برداری از پروژه راه جدید گیلانغرب به سومار را اولویت کاری خود قرار داده است.

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه با اشاره به بازدیدش از کارگاه‌ها و جبهه‌های کاری این پروژه، روند فعلی آن را قابل پذیرش ندانست و گفت: طرح احداث جاده گیلانغرب به سومار یک پروژه ملی است که توسط شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور از زیرمجموعه های وزارت راه و شهرسازی در دست اجراست و مردم استان انتظار دارند وزارت راه و شهرسازی روند اجرایی این پروژه‌ را با شتاب بسیار بیشتری دنبال کند.

وی تاکید کرد: مدیریت ارشد استان همکاری و حمایت‌ همه جانبه‌ای در زمینه تامین مالی، کمک به تامین مصالح معدنی مورد نیاز، رفع موانع و دریافت مجوزهای لازم برای اجرای پروژه انجام داده و امیدواریم شاهد سرعت بخشیدن به اجرای این پروژه مهم باشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای