۱۴۰۵-۰۳-۲۰ | ۱۴:۰۴
منبع: نمایندگی فارس
پایان عملیات مبارزه با علف‌های هرز در مزارع گندم و جو فارس

پایان عملیات مبارزه با علف‌های هرز در مزارع گندم و جو فارس

فارس (ایسنا) - مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از اتمام موفقیت‌آمیز عملیات مبارزه با علف‌های هرز در ۳۹۷ هزار هکتار از مزارع گندم و جو این استان خبر داد.

جاوید عباسی، چهارشنبه ۲۰ خرداد در نشست مدیریت حفظ نباتات جهادکشاورزی فارس اظهار کرد: این عملیات با هدف ارتقای کیفیت و افزایش عملکرد محصولات استراتژیک کشاورزی از دی‌ماه سال گذشته در مناطق جنوبی استان آغاز شد و تا نیمه خردادماه در شهرستان‌های شمالی به پایان رسید.

وی افزود: در جریان اجرای این طرح، در مجموع ۳۲۱ هزار هکتار از مزارع گندم آبی و دیم و همچنین ۷۵ هزار هکتار از مزارع جو آبی و دیم تحت پوشش عملیات سم‌پاشی قرار گرفت.

این مقام مسئول تصریح کرد: زمان‌بندی دقیق و اجرای عملیات متناسب با شرایط اقلیمی مناطق مختلف استان نقش مؤثری در موفقیت این طرح داشته است.

عباسی با اشاره به اهمیت رعایت اصول فنی و توصیه‌های کارشناسی، آن را از عوامل اصلی در پایداری کنترل علف‌های هرز عنوان کرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس همچنین استفاده از علف‌کش‌ها با مکانیسم‌های اثر متفاوت و رعایت دقیق دُز توصیه‌شده را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: این رویکرد علمی علاوه بر پیشگیری از بروز مقاومت علف‌های هرز، به بهبود چشمگیر کیفیت برداشت نهایی محصولات گندم و جو در استان کمک شایانی کرده است.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای