۱۴۰۵-۰۳-۲۱ | ۰۳:۱۸
پیروزی پرتغال در آخرین آزمون پیش از جام جهانی

پیروزی پرتغال در آخرین آزمون پیش از جام جهانی

تیم ملی پرتغال در آخرین دیدار تدارکاتی خود پیش از آغاز جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه ۲ بر یک برابر نیجریه به برتری رسید.



به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال پرتغال در آخرین بازی آماده‌سازی برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶، در ورزشگاه دکتر ماگالائش پسوا با نتیجه ۲ بر یک از سد نیجریه گذشت و روند شکست‌ناپذیری خود را به پنج مسابقه افزایش داد.

کریستیانو رونالدو از همان دقایق ابتدایی چند بار دروازه حریف را تهدید کرد، اما در استفاده از فرصت‌هایش موفق نبود. بهترین موقعیت او در نیمه نخست زمانی رقم خورد که در موقعیت تک‌به‌تک قرار گرفت، اما ضربه‌اش راهی به چارچوب پیدا نکرد.

پرتغال در دقیقه ۲۵ به گل نخست رسید؛ جایی که دیوگو دالوت توپ را برای پدرو نتو مهیا کرد و این بازیکن با ضربه‌ای دقیق دروازه نیجریه را باز کرد. با این حال، نیجریه پیش از پایان نیمه نخست توسط آکور آدامز بازی را به تساوی کشاند.

روبرتو مارتینز در آغاز نیمه دوم تغییرات گسترده‌ای در ترکیب تیمش ایجاد کرد و چند بازیکن تازه‌نفس را به میدان فرستاد. در نهایت فرانسیسکو کونسیسائو با حرکتی انفرادی و ضربه‌ای تماشایی گل دوم پرتغال را به ثمر رساند تا برتری میزبان تثبیت شود.

پرتغال با این پیروزی، نهمین برد خود در ۱۰ بازی اخیر خانگی را جشن گرفت و با روحیه‌ای مناسب راهی جام جهانی شد. شاگردان مارتینز رقابت‌های خود را در جام جهانی با دیدار مقابل جمهوری کنگو آغاز خواهند کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی

چندرسانه‌ای