۱۴۰۵-۰۳-۲۱ | ۱۱:۱۱
منبع: نمایندگی کردستان
۲۰۰ رأس دام فاقد مجوز قانونی در بیجار توقیف شد

۲۰۰ رأس دام فاقد مجوز قانونی در بیجار توقیف شد

کردستان (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیجار گفت: طی دو شب گذشته ۲۰۰ رأس دام قاچاق در شهرستان بیجار کشف و توقیف شده است.

محمد الوندی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بر حمل‌ونقل دام و مقابله با قاچاق احشام، با همکاری نیروهای انتظامی و دستگاه‌های مرتبط، چندین محموله دام فاقد مجوز قانونی شناسایی و توقیف شد.

وی افزود: در این عملیات‌ها طی دو شب گذشته، ۲۰۰ رأس دام قاچاق کشف و توقیف شده است.

بە گزارش ایسنا و بە نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی کردستان در روز پنجشنبە ۲۱ خرداد، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیجار با اشاره به اقدامات انجام‌شده از ابتدای سال جاری، گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۴۰۰ رأس دام سبک و سنگین کشف شده و برای متخلفان پرونده تشکیل و جهت طی مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارجاع شده است.

وی با تأکید بر اهمیت حفظ سرمایه‌های دامی منطقه تصریح کرد: خروج غیرمجاز دام، علاوه بر ایجاد اخلال در بازار، خسارت‌های اقتصادی قابل توجهی به بخش تولید وارد می‌کند و برخورد با این پدیده با جدیت ادامه خواهد داشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیجار همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه جابه‌جایی مشکوک دام، موضوع را از طریق مراجع ذی‌ربط اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن رسیدگی شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای