۱۴۰۵-۰۳-۲۳ | ۰۹:۴۴
رایزنی مقامات امارات و ناتو درباره تقویت همکاری‌ امنیتی - نظامی

رایزنی مقامات امارات و ناتو درباره تقویت همکاری‌ امنیتی - نظامی

وزیر مشاور در وزارت امور خارجه امارات و نماینده ناتو در امور غرب آسیا و شمال آفریقا در جریان دیدار با یکدیگر در خصوص توسعه همکاری‌های مشترک به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه امارات با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد لانا نسیبه، وزیر مشاور در وزارت امور خارجه امارات عربی متحده و خاویر کولومینا، نماینده ناتو در امور غرب آسیا و شمال آفریقا در جریان دیدار با یکدیگر در ابوظبی در مورد راه‌های تقویت همکاری و مشارکت بین دو طرف در زمینه‌های امنیتی و دفاعی گفت‌وگو کردند.

بر اساس گزارش الیوم السابع، این دیدار پس از تماس تلفنی ماه مارس گذشته بین محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات و مارک روته، دبیرکل ناتو و همچنین سلسله رایزنی‌هایی بین مقامات اماراتی و ناتو پیرامون توسعه همکاری‌های مشترک انجام شده است.

در جریان این دیدار، دو طرف تحولات ژئوپلیتیکی در اروپا و منطقه غرب آسیا را مورد بررسی قرار دادند.

لانا نسیبه و خاویر کولومینا در جریان این دیدار بر اهمیت تقویت همکاری در زمینه‌هایی مانند تاب‌آوری و پایداری زنجیره‌های تأمین دفاعی، ادغام و یکپارچگی عملیاتی و بررسی فرصت‌های جدید مشارکت و همکاری تأکید کردند.

این مقام اماراتی بر عمق همکاری بین امارات متحده عربی و ناتو، به ویژه در زمینه‌های آموزش و مشارکت در تعدادی از عملیات‌های تحت رهبری ناتو، تأکید کرد.

وی بار دیگر بر تعهد امارات متحده عربی به حمایت از مشارکت‌های بین‌المللی که به تقویت امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی کمک می‌کنند، تأکید کرد.

دو طرف توافق کردند که گفت‌وگو در مورد چشم‌اندازهای مشارکت آینده و گسترش زمینه‌های همکاری عملی مورد اهتمام را با حضور مقامات و کارشناسان وزارتخانه‌های امور خارجه و دفاع امارات متحده عربی و نمایندگان مقامات مربوطه ادامه دهند.

در این نشست تعدادی از مقامات ارشد و کارشناسان فنی از وزارت امور خارجه و وزارت دفاع امارات به همراه نمایندگانی از نهادهای دولتی و بخش خصوصی مربوطه حضور داشتند.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان

چندرسانه‌ای