۱۴۰۵-۰۳-۲۷ | ۰۹:۵۶
غرق شدن کودک ۱۲ ساله در برکه پارک پردیس قائم مشهد

غرق شدن کودک ۱۲ ساله در برکه پارک پردیس قائم مشهد

خراسان رضوی (ایسنا) - سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: شب گذشته ۲۶ خرداد، بعد از اعلام گم شدن کودک در پارک پردیس قائم مشهد، نیروهای نجات به جستجو در برکه این پارک پرداخته و متأسفانه پیکر بی‌جان پسری ۱۲ ساله در آب پیدا شد.

سرآتشیار معین‌رضا فرخنده در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص جزئیات این خبر، اظهار کرد: شب گذشته ۲۶ خرداد، به سازمان آتش‌نشانی مشهد اعلام شد که یک کودک در پارک پردیس قائم واقع در میدان شهید فهمیده، گم شده است. بلافاصله تیم‌های امدادی از ایستگاه ۷ آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: سه ساعت از اعلام حادثه گم شدن کودک گذشته بود و احتمال افتادن به داخل آب برکه پارک پردیس قائم داده می‌شد اگرچه با توجه به وجود نرده‌های حفاظتی اطراف برکه که برای جلوگیری از حوادث نصب شده و همچنین در اطراف برکه پارک پردیس تابلوهای مناسب جهت تاکید بر عدم ورود و رعایت موارد استاندارد وجود دارد؛ امکان افتادن در آن اندک است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد تأکید کرد: با این وجود، نیروهای امدادی و نجات آتش‌نشانی مشهد عملیات جستجو در استخر را آغاز کردند و متأسفانه پس از حدود ۱۰ دقیقه، پیکر بی‌جان کودک در آب پیدا شد.

وی افزود: متاسفانه تلاش‌های امدادی برای احیاء این پسر حدوداً ۱۲ ساله بی‌نتیجه ماند و فوت این کودک توسط نیروهای اورژانس حاضر در محل تأیید شد. بررسی علت دقیق این حادثه در دستور کار مراجع ذی‌صلاح قرار دارد.

فرخنده در پایان به شهروندان و خانواده‌ها توصیه کرد: در فصل گرما از شهروندان خواهشمندیم که اجازه ورود کودکان خود را به برکه‌ها و استخرهای پارک و بوستان‌ها ندهند و در صورت حضور در این مکان‌ها، هرگز فرزندان خود را تنها نگذارند، چرا که غرق‌شدگی در کمترین زمان ممکن رخ می‌دهد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها