۱۴۰۵-۰۴-۰۱ | ۱۱:۰۹
منبع: نمایندگی ایلام
۶۵ درصد پرونده‌های شورای حل اختلاف ایلام به سازش رسید

رئیس شورای حل اختلاف استان خبر داد:

۶۵ درصد پرونده‌های شورای حل اختلاف ایلام به سازش رسید

ایلام (ایسنا) - رئیس شورای حل اختلاف استان ایلام گفت: بیش از ۲۶ هزار پرونده به شوراهای حل اختلاف استان ارجاع شد که بیش از ۲۰ هزار پرونده آن به صلح و سازش منجر شد و آمار ۶۵ درصد سازش در پرونده‌ها به ثبت رسید.

عابدین کوهی امروز یکشنبه اول تیر در جمع رسانه‌های استان ضمن تبریک هفته قوه قضائیه با اشاره به مأموریت اصلی شوراهای حل اختلاف اظهار کرد: رسالت اصلی این نهاد، کاهش مراجعات مردم به دستگاه قضایی و حل و فصل اختلافات از طریق صلح و سازش است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۵ مجتمع شورای حل اختلاف در استان فعال است و ۴۶۹ نفر عضو در این شوراها فعالیت دارند همچنین یک‌هزار ۸۱۶ صلح‌یار از میان آقایان و بانوان دلسوز و معتمد استان در مسیر حل اختلافات و ایجاد صلح و سازش تلاش می‌کنند.

وی همچنین به فعالیت‌های ستاد صبر اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۸ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده به ستاد صبر ارجاع شد که از این تعداد ۷ هزار و ۱۹۰ پرونده با تلاش صلح‌یاران به سازش رسید و این آمار نشان‌دهنده موفقیت ۸۱ درصدی در پرونده‌های ارجاعی به این ستاد است.

کوهی همچنین از نقش بزرگان و صلح‌یاران در ایجاد سازش در پرونده‌های مهم خبر داد و افزود: در سال گذشته ۵ پرونده قتل با تلاش بزرگان، ریش‌سفیدان و صلح‌یاران به سازش ختم شد و همچنین ۴۶۹ زندانی با تلاش و میانجی‌گری این بزرگان از زندان آزاد شدند.

وی به پویش‌های فرهنگی شورای حل اختلاف اشاره کرد و توضیح داد: در سال جاری پویشی با عنوان «به عشق رهبر شهیدم می‌بخشم» برگزار شد که در نتیجه آن بیش از ۴۱۰۰ پرونده به صلح و سازش ختم شد.

رئیس شورای حل اختلاف استان ایلام از آغاز پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» خبر داد و یادآور شد: این پویش از ابتدای ماه محرم آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد و امید است با تأسی به فرهنگ عاشورا و روحیه گذشت و بخشش، شاهد افزایش سازش در پرونده‌های اختلافی استان باشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها