۱۴۰۵-۰۴-۰۲ | ۲۳:۴۰
منبع: نمایندگی کردستان
شهروندان نسبت به پیامک‌های جعلی با سرشماره‌های شخصی هوشیار باشند

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان:

شهروندان نسبت به پیامک‌های جعلی با سرشماره‌های شخصی هوشیار باشند

کردستان (ایسنا) - مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان گفت: با توجه به اختلالات اخیر در خدمات برخی بانک‌ها و احتمال سوءاستفاده سودجویان، شهروندان باید نسبت به پیامک‌های جعلی و فریبنده که با سرشماره‌های شخصی ارسال می‌شوند، هوشیار باشند.

کیوان ویسی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شگردهای جدید کلاهبرداری سایبری اظهار کرد: تمامی پیامک‌های مرتبط با خدمات بانکی و اطلاع‌رسانی‌های دستگاه‌های اجرایی، صرفاً از طریق سرشماره‌های رسمی و معتبر بانک‌ها و نهادهای دولتی برای مردم ارسال می‌شود و شهروندان باید بدانند که این خدمات هرگز از طریق شماره‌های شخصی انجام نمی‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه آگاهی‌بخشی به مردم بهترین راهکار مقابله با این دست کلاهبرداری‌هاست، افزود: ابلاغ‌های الکترونیک قضایی، پیام‌های سامانه ثنا، اطلاع‌رسانی‌های مربوط به پرداخت یارانه، طرح‌های معیشتی، سود سهام عدالت و قبوض آب، برق و گاز، تنها از مجاری رسمی و مورد تأیید ارسال می‌شوند و حساسیت نسبت به پیامک‌های مشکوک و فاقد هویت معتبر ضروری است.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان در خصوص خطرات کلیک بر روی لینک‌های آلوده تصریح کرد: مردم باید از کلیک بر روی لینک‌های ناشناس، نصب برنامه‌های معرفی‌شده در پیامک‌های نامعتبر و ارائه اطلاعات شخصی، هویتی و بانکی در پاسخ به این‌گونه پیام‌ها به‌طور جدی خودداری کنند؛ چراکه بی‌توجهی به این موارد می‌تواند زمینه سوءاستفاده مجرمان سایبری و دسترسی به اطلاعات و دارایی‌های آنان را فراهم کند.

ویسی در پایان خاطرنشان کرد: دقت در بررسی اصالت پیام‌ها و اعتماد نکردن به درخواست‌های غیرمتعارف، نقش مؤثری در حفظ امنیت سایبری و پیشگیری از حوادث احتمالی برای شهروندان خواهد داشت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها