۱۴۰۵-۰۴-۰۳ | ۰۷:۴۲
۳۰۰ حمله توسط تل‌آویو به خاک سوریه از ابتدای امسال

۳۰۰ حمله توسط تل‌آویو به خاک سوریه از ابتدای امسال

یک منبع رسمی سوری به شبکه سعودی الحدث گفت: ۱۶۰۰ حمله اسرائیل به خاک سوریه از زمان سقوط نظام بشار اسد ثبت شده است.

به گزارش ایسنا، این منبع سوری به الحدث گفت: تعداد حملات اسرائیل به خاک سوریه از ابتدای سال به ۳۰۰ حمله رسیده است.

در همین رابطه منابع مطبوعاتی گزارش دادند که روز سه‌شنبه یک گروه از نیروهای نظامی اشغالگر متشکل از چهار خودرو وارد روستای عین زیوان در حومه جنوبی قنیطره شد و همزمان با آن فعالیت شدید پهپادها در این منطقه نیز ادامه داشت.

به گفته این منابع، این نیروها به خانه‌ای حمله کرده و یک نفر از ساکنان را برای چند ساعت بازداشت و سپس بدون افشای دلایل دستگیری، او را آزاد کردند. این امر نگرانی ساکنان را در مورد احتمال تشدید اوضاع برانگیخته است.

این منابع افزودند که یک نیروی دیگر اسرائیلی صبح سه‌شنبه به منطقه تل ابوقبیس در حومه جنوبی قنیطره حمله کرد. این حمله یک روز پس از آن صورت گرفت که سربازان اسرائیلی پس از استقرار خودروهای نظامی اسرائیلی در منطقه، نارنجک‌های دودزا را در مجاورت منطقه دبه المغار، در غرب روستای عابدین در حوضه یرموک در حومه غربی درعا شلیک کردند.

استان‌های قنیطره و درعا شاهد حملات متناوب رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و همچنین تیراندازی‌های پراکنده و حملات در مناطق مرزی در بحبوحه تنش‌های امنیتی مداوم در جنوب سوریه هستند.

این در حالی است که رسانه‌های عبری نوشتند: اسرائیل معتقد است که احمد الشرع، رئیس موقت سوریه آرزوی کنترل مناطقی در لبنان را دارد و نتانیاهو امروز جلسه امنیتی در مورد رابطه سوریه با لبنان برگزار خواهد کرد.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان