۱۴۰۵-۰۴-۰۵ | ۲۰:۴۳
حزب‌الله قاطعانه ادعای اسرائیل درباره تصرف ارتفاعات علی‌الطاهر را رد کرد

حزب‌الله قاطعانه ادعای اسرائیل درباره تصرف ارتفاعات علی‌الطاهر را رد کرد

اتاق عملیات مقاومت اسلامی در بیانیه‌ای، ادعای منابع وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی درباره تسلط این رژیم بر ارتفاعات علی‌الطاهر در حاشیه شرقی شهر نبطیه را به‌طور قاطع رد کرد.

به گزارش ایسنا، در این بیانیه آمده است که ارتفاعات علی‌الطاهر از هرگونه حضور نیروهای اشغالگر خالی است و همچنان در کنترل نیروهای مقاومت قرار دارد.

به نقل از المیادین، این بیانیه همچنین تأکید می‌کند که نیروهای مقاومت در آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه تلاش دشمن برای پیشروی یا نفوذ به این منطقه هستند.

حزب‌الله در این بیانیه اعلام کرد: «مقاومت اسلامی به‌طور قاطع آنچه را که نهادهای رسمی وابسته به ارتش دشمن اسرائیلی درباره سیطره بر ارتفاعات علی‌الطاهر در شرق شهر نبطیه منتشر کرده‌اند، تکذیب می‌کند و تأکید دارد که این ارتفاعات از هرگونه حضور نیروهای اشغالگر خالی است و همچنان در اختیار مجاهدان مقاومت است که کنترل آن را در دست دارند.»

همچنین، یک منبع نظامی لبنانی در گفت‌وگو با الجزیره گفت که واقعیت میدانی در بلندی‌های علی‌الطاهر از یک هفته پیش تاکنون تغییری نکرده است. این منبع افزود که هیچ پیشروی از سوی نیروهای اشغالگر به سمت بلندی‌های علی‌الطاهر در شهرستان نبطیه رصد نشده است.

پیشتر ارتش اشغالگر ادعا کرد که بلندی‌های علی‌الطاهر در جنوب لبنان به‌طور کامل تحت تصرف نیروهای این رژیم قرار گرفته است. ارتش اسرائیل همچنین مدعی شد که نیروهایش «واقعیت امنیتی جدیدی» ایجاد کرده‌اند که به حضور حزب‌الله در این منطقه راهبردی پایان خواهد داد.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد که بلندی‌های علی‌الطاهر دیگر به نقطه‌ای برای تهدید امنیت اسرائیل تبدیل نخواهد شد.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان