محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را نیمه ابری تا ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: اسب وونی با ۱۱.۴ و لوشان با ۲۷.۴ به ترتیب سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.
وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده فعالیت سامانه بارشی در منطقه دانست و افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۰.۴ میلی متر باران در ایستگاه پیلمبرای رضوانشهر به ثبت رسیده است.
مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه طی امروز یکشنبه هفتم تیر شاهد ابرناکی و مه آلود بودن هوا و کاهش دما و وزش باد و بارندگی و رعد و برق و احتمال تگرگ خواهیم بود، تصریح کرد: به تدریج از اواخر وقت امروز، کاهش ناپایداری مورد انتظار است.
دادرس خاطرنشان کرد: طی دوشنبه هشتم تیر تا اواخر هفته، گاهی با شکل گیری ناپایداری های موقتی، در برخی مناطق افزایش ابر و رگبار و رعد و برق پیش بینی می شود.
به گزارش ایسنا، شرایط دریای خزر برای شنا طی یکشنبه تا ظهر دوشنبه نامناسب پیش بینی شده است.
انتهای پیام
