۱۴۰۵-۰۴-۰۷ | ۲۰:۵۵
منبع: روابط عمومی تئاتر
از میراث بیضایی تا خبری از «مرگ اشرف غنی»

از میراث بیضایی تا خبری از «مرگ اشرف غنی»

در این بسته خبری بر مهم ترین خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم.

نمایش «میراث» نوشته بهرام بیضایی با کارگردانی غلامرضا عربی از چهارشنبه ۱۰ تیر در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می‌رود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تماشاخانه سنگلج، نمایش «میراث» با کارگردانی غلامرضا عربی و تهیه‌کنندگی امیررضا داوودی پسند برای اجرا در تماشاخانه سنگلج آماده شده و روز چهارشنبه ۱۰ تیرماه ساعت ۱۹ با برپایی مراسم شب چراغ اجرای خود را آغاز خواهد کرد.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است که درگیری‌ها بر سر میراث به اوج می‌رسد، اما دزدها مشغول تاراج آن میراثند...

در این نمایش هنرمندانی همچون ناصر ‌آویژه، مرتضی رستمی، آرام ‌نیک‌بین، حمیدرضا ‌حسینعلی، ابراهیم خسروی، احمد ‌مطوری، علی حسینی، سهیل اکبری، آویسا عربی، سپهر حمزه، زهرا یافتیان، سیدمجتبی ‌موسوی، محمدحسن یاوری، مجتبی بروشکی به ایفای نقش می‌پردازند.

طراحی صحنه و طراحی حرکت این نمایش را غلامرضا ‌عربی انجام داده است.
دستیار کارگردان سارا ‌سعادت ‌نیا، طراح نور میثم ‌کحالی، طراح گریم و لباس سهیلا ‌جوادی، موسیقی میکائیل حسین‌زاده در این گروه همکاری می‌کنند.
مدیر تولید مریم پیچلو، مدیر صحنه امید ‌سرلک، دستیار صحنه یگانه امیرخانی، منشی صحنه مریم ‌عراقی، ساخت دکور غلامرضا ‌عربی، حمید رحیمی نیا، امید ‌سرلک، احمدرضا عربی و دکوراسیون ناوک، مدیر روابط عمومی ساسان ‌شکوریان، عکاس امیرحسین شهری، مجری طرح مرکز اتحاد ایرانیان جوان از دیگر همکاران این پروژه هستند.
«میراث» کاری از گروه تئاتر باران است که هر شب غیر از شنبه‌ها در ساعت ۱۹.۳۰ روی صحنه خواهد رفت.
پیش‌فروش سه روز اول اجرای این نمایش آغاز شده و علاقه‌مندان به آثار بهرام بیضایی از هم‌اکنون می‌توانند نسبت به تهیه بلیت اقدام کنند.

معرفی بازیگران «مرگ اشرف غنی»

بازیگران نمایش «مرگ اشرف غنی» به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم پشت‌کوهی معرفی شدند.

به نقل از مشاور رسانه‌ای، بازیگران نمایش «مرگ اشرف غنی» به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم پشت‌کوهی که اقتباسی مدرن و متفاوت از «مرگ یزدگرد» به قلم بهرام بیضایی است، معرفی شدند.

آرزو غلامی، عیسی حسینی، نادر محمودی، فرشته محمدی، بشیر احمد نیکزاد، فریماه پروانی و مبینا صافی بازیگرانی هستند که در این نمایش ایفای نقش می‌کنند.

«مرگ اشرف غنی» به تهیه‌کنندگی مهدی طوفانی به زودی در تماشاخانه هیلاج میزبان مخاطبان می‌شود.

این اثر پیش‌ از این در چهل‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر موفق به کسب جایزه بهترین نمایشنامه اقتباسی شده و همچنین نامزد دریافت جایزه برای بهترین موسیقی و بهترین بازیگر زن بوده است.

در خلاصه داستان نمایش «مرگ اشرف غنی» می‌خوانیم: «در شب چله، کابل سقوط می‌کند و طالبان برای یافتن اشرف غنی به خانه‌ای در حاشیه کابل هجوم می‌برند.»

زمان آغاز بلیت‌فروشی این نمایش به زودی همراه با رونمایی از پوستر اعلام می‌شود.

دریافتی یکشنبه

«محاکمه گرگ بدجنس مهربان» در تماشاخانه طهران

نمایش «محاکمه گرگ بدجنس مهربان» به کارگردانی پریسا لطفی و آرمین احمدوند در تماشاخانه طهران روی صحنه می‌رود.

به گزارش ایسنا به نقل از مشاور رسانه‌ای، نمایش «محاکمه گرگ بدجنس مهربان» به نویسندگی علی خاکبازان، کارگردانی پریسا لطفی و آرمین احمدوند و تهیه‌کنندگی آرزو لطفی در تماشاخانه طهران روی صحنه می‌رود.
پارمیس رحیمی، نیاز خاک سرشت، کسری تلند، گندم شعبانی، محمد رادین محمدی، آرمین احمدوند، باران مطلبی نژاد، رایحه گلستانی و فاطمه سید حسینی در این اثر به ایفای نقش می‌پردازند.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: دادگاهی توسط شیر برپا شده تا گرگ را محاکمه کند؛ در این دادگاه حیوانات دیگر هم حضور دارند و هر کدام نقشی دارند.
از دیگر عوامل این اثر نمایشی می‌توان به مجری طرح: آموزشگاه بازیگری سینمایی بارانا، دستیار کارگردان: سارا عابدی، مدیر تولید: آرمین اقراری، برنامه ریز: نازنین نعیمی، مشاور رسانه‌ای: سیدمحمدصادق سیادت، مدیر صحنه: بشیر اله وردی و طراح صحنه: شایان اله وردی اشاره کرد.
«محاکمه گرگ بدجنس مهربان» از روز ۲۸ تیرماه، هرشب راس ساعت ۲۱ در تماشاخانه طهران به نشانی: بلوار کشاورز، خیابان وصال شیرازی، کوچه بهنام (فرهنگی)، پلاک ۳ روی صحنه می‌رود.

دریافتی یکشنبه

جشن کتاب سال سینمایی ۲۹ تیر برگزار می‌شود
آیین اختتامیه نهمین دوره جشن کتاب سال سینمایی ۲۹ تیرماه در خانه سینما برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی خانه سینما، آیین اختتامیه نهمین دوره جشن کتاب سال سینمایی به دبیری رامتین شهبازی ۲۹ تیرماه در سالن سیف الله داد خانه سینما برگزار می‌شود.
در این دوره تعداد ۱۰۰ جلد از کتاب‌های برگزیده و ۵۰ جلد از کتاب‌های نامزد شده در جشن کتاب سال سینمای ایران توسط خانه سینما و با مشارکت سازمان سینمایی خریداری خواهد شد.
در نهمین دوره از جایزه کتاب سال سینمایی توسط شورای داوری متشکل از نازنین مفخم، شهاب‌الدین عادل، شادمهر راستین، مهرزاد دانش، امیررضا نوری پرتو، ۱۴۵ عنوان کتاب به مرحله نهایی راه یافتند.
در این آیین فرهنگی برترین آثار منتشر شده در حوزه سینما طی چهارسال گذشته در بخش‌های تالیف، ترجمه و فنی مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

دریافتی یکشنبه

آغاز سومین دور اجرای نمایش کودک «می‌خوام به دنیا بیام»
نمایش کودک و نوجوان «می‌خوام به دنیا بیام» از تولیدات خانه نمایش امید به نویسندگی و کارگردانی بهناز مهدی‌خواه و تهیه‌کنندگی امید انصاری از ۱۰ تیرماه ۱۴۰۵ در پلاتو آینه مرکز تولیدات تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روی صحنه می‌رود.
به نقل از روابط عمومی خانه نمایش امید، «می‌خوام به دنیا بیام» به کارگردانی و نویسندگی بهناز مهدی‌خواه و تهیه‌کنندگی امید انصاری از تولیدات این مرکز از ۱۰ تیرماه در پلاتو آینه به اجرا می‌پردازد.
بهناز مهدی‌خواه و رها آویژه اجراگران این نمایش هستند.
در خلاصه این نمایش آمده است: «روز تولد مادر، اول بهار است و حنا تصمیم می‌گیرد کنار یک ساحل پرهیاهو برای مادر جشن تولد بگیرد. مادر خاطره به دنیا آمدنش را توسط عروسک‌هایی که از دل کیک تولد بیرون می‌آیند رویاپردازی می‌کند. بعد آن‌ها کم‌کم شاهد تولدهای عجیب و بامزه در همان حوالی ساحل و صخره‌ها هستند که هر لحظه آن‌ها را غافلگیر می‌کند.»
این نمایش به سفارش خانه نمایش امید (حوزه هنری کودک و نوجوان) تولید شده است.
نمایش کودک و نوجوان «می‌خوام به دنیا بیام» از ۱۰ تیرماه ساعت ۱۶ در روزهای آخر هفته (چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه) در پلاتو آینه مرکز تولیدات تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان میزبان هنرمندان و هنردوستان خواهد بود.

دریافتی یکشنبه


 

«دستان او» به صحنه می‌رود
نمایش «دستان او» به نویسندگی و کارگردانی فرشاد لطفی از ۱۶ تیر در خانه نمایش دا روی صحنه می‌رود.
به نقل از مدیر روابط‌عمومی، این درام رئالیستی که هم‌اکنون روزهای پایانی تمرین و آماده‌سازی را پشت‌سر می‌گذارد، روایتی تلخ و روان‌شناختی از انسان‌هایی است که زیر سایه‌ قدرت، گناه و گذشته‌ای پنهان با معضلات انسانی و رازهای مگو دست‌ و پنجه نرم می‌کنند.
فرشاد لطفی، نویسنده و کارگردان این اثر، پیش از این سال‌ها به‌عنوان بازیگر در حوزه‌های سینما، تلویزیون و تئاتر فعالیت داشته و در کارنامه هنری او، حضور در مجموعه‌های تلویزیونی همچون «سلمان فارسی»، «دو نیمه ماه» و «صفا با خانواده» و همچنین فیلم سینمایی «خیابان جمهوری» به چشم می‌خورد.
نمایش «دستان او» نخستین تجربه جدی و مستقل فرشاد لطفی در مقام نویسنده و کارگردان محسوب می‌شود؛ اثری با رویکرد اجتماعی که تلاش دارد لایه‌های پنهان رفتارهای انسانی را به تصویر بکشد.
اطلاعات تکمیلی این نمایش به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دریافتی یکشنبه

برگزاری انتخابات انجمن نمایشگران حرکت
نخستین جلسه انجمن نمایشگران حرکت در دوره جدید با حضور تمامی اعضای اصلی و علی‌البدل برگزار شد. در این نشست، اعضا با برگزاری رای‌گیری، مسئولیت‌ها و سمت‌های صنفی انجمن را تعیین کردند.
به نقل از روابط عمومی خانه تناتر، بر اساس نتایج این رای‌گیری، ترکیب هیات‌مدیره و بازرسان انجمن نمایشگران حرکت به شرح زیر است:
علی علیائی‌نژاد: رئیس انجمن
علی گودینی: نایب‌رئیس
بهزاد ابراهیمی: دبیر اجرایی
استاد اصغر فریدی ماسوله: عضو اصلی
مهرداد آبجار: عضو اصلی
بهادر فاضل: عضو علی‌البدل
داود اسداللهی: عضو علی‌البدل
همچنین در بخش بازرسی انجمن: الهام زارعی به عنوان بازرس اصلی و حسین دانش‌پژوه نیز در جایگاه بازرس علی‌البدل انتخاب شدند.
در پایان این جلسه، اعضا بر همدلی، همکاری و تلاش برای پیشبرد اهداف صنفی انجمن در دوره جدید تأکید کردند.

 ادای احترام انجمن نمایشگران خیابانی به میترا رضایی
نخستین جلسه هیات مدیره کانون نمایشگران خیابانی با ادای احترام به میترا رضایی عضو فقید این انجمن برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی خانه تئاتر، نخستین جلسه هیات مدیره نمایشگران خیابانی با دستور کار انتخاب رئیس و نائب رئیس تشکیل شد.
براساس رای گیری انجام شده میلاد مولوی به عنوان رئیس و ژاله کاظمی (نایب رئیس) انتخاب شدند.
مسعود مهرابی، فاطمه رادمنش، حامد اویسی طهرانی و ابراهیم رحیمی دیگر اعضای هیات رئیسه این انجمن هستند. همچنین مرتضی وکیلیان به عنوان بازرس( علی البدل) انجمن حضور داشت.
لازم به ذکر است در مجمع انتخاب هیات مدیره؛ میلاد مولوی، ژاله کاظمی، مسعود مهرابی، فاطمه رادمنش، حمید رضا نوری به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره و حامد اویسی طهرانی و ابراهیم رحیمی به عنوان اعضای علی البدل، مارال ایزد بخش بازرس اصلی و مرتضی وکیلیان به عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شدند.
مجمع انتخابات و جلسه اول هیات مدیره کانون با احترام به زنده‌یاد میترا رضائیان از اعضای پیشکسوت کانون آغاز شد.
میترا رضائیان ۲۴ خرداد دار فانی را وداع گفت.

دریافتی یکشنبه

انتهای پیام 

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری