۱۴۰۵-۰۴-۰۸ | ۱۳:۲۵
آمادگی سازمان بازرسی برای رفع موانع پروژه‌های دانش‌بنیان جهاددانشگاهی بوشهر

بازرس کل استان اعلام کرد

آمادگی سازمان بازرسی برای رفع موانع پروژه‌های دانش‌بنیان جهاددانشگاهی بوشهر

بوشهر (ایسنا) - بازرس کل استان بوشهر با تأکید بر حمایت از طرح‌های علمی و فناورانه، از آمادگی سازمان بازرسی برای پیگیری و رفع موانع پروژه‌های دانش‌بنیان جهاددانشگاهی به منظور تسریع در بهره‌برداری از این طرح‌ها خبر داد.

کاظم اکرمی دوشنبه ۸ تیرماه همزمان با هفته قوه قضائیه در نشست با رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این استان در حوزه اقتصاد دریامحور اظهار کرد: بوشهر در زمینه‌هایی همچون اقتصاد دریایی، آبزی‌پروری، صنایع وابسته به دریا و گردشگری ساحلی از ظرفیت‌های ارزشمندی برخوردار است و توسعه این بخش‌ها نیازمند حمایت از مجموعه‌های علمی و فناور و رفع موانع پیش‌روی فعالان این عرصه است.

وی با تأکید بر اینکه تعارض منافع و نبود شفافیت از مهم‌ترین عوامل کندی روند توسعه کشور است، افزود: هرجا احساس شود موانعی خارج از چارچوب قانون مانع پیشرفت طرح‌های علمی، پژوهشی و فناورانه شده، سازمان بازرسی با جدیت ورود خواهد کرد. نباید فرصت‌های توسعه به دلیل بروکراسی اداری یا تصمیمات نادرست از بین برود و امکانات کشور بلااستفاده بماند.

بازرس کل استان بوشهر با اشاره به ضرورت تقویت زیرساخت‌های حوزه سلامت و آموزش در استان گفت: بوشهر در بخش‌هایی نظیر خدمات درمانی، بیمارستان‌ها و آموزش پزشکی نیازمند توسعه و تقویت است و بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای علمی و پژوهشی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای این حوزه‌ها ایفا کند.

اکرمی با اعلام حمایت از برنامه‌های جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی کل استان آمادگی دارد در چارچوب قانون، مسائل و موانع پیش‌روی پروژه‌های جهاددانشگاهی را بررسی و برای رفع آن‌ها اقدامات لازم را انجام دهد تا این طرح‌ها هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسند.

علی احمدی‌زاده، رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر نیز در این نشست، ضمن تشریح ظرفیت‌ها و برنامه‌های این نهاد، خواستار حمایت دستگاه‌های نظارتی برای رفع موانع پروژه‌های علمی و فناورانه شد.

وی با اشاره به تأسیس جهاددانشگاهی استان بوشهر در سال ۱۳۹۶ به عنوان آخرین واحد استانی کشور اظهار کرد: با وجود محدودیت‌ها و تأخیر در راه‌اندازی این واحد، تلاش شده مسیر توسعه فعالیت‌های علمی و فناورانه با شتاب بیشتری دنبال شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر با تأکید بر پرهیز از موازی‌کاری با دانشگاه‌ها افزود: توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان، راه‌اندازی باشگاه هوش مصنوعی و ایجاد زیرساخت‌های نوآوری از مهم‌ترین برنامه‌های این نهاد در استان است.

احمدی‌زاده، آزمایشگاه تشخیص طبی و ژنتیک جهاددانشگاهی را یکی از زیرساخت‌های مهم حوزه سلامت استان دانست و با اشاره به برخی موانع موجود، خواستار همکاری سازمان بازرسی برای تسریع در رفع مشکلات و بهره‌برداری از این مرکز شد.

وی همچنین پروژه آبزی‌پروری شهرک زیست‌فناورانه دلوار را از طرح‌های راهبردی جهاددانشگاهی عنوان کرد و گفت: این پروژه به عنوان نخستین مجتمع تولید بچه‌ماهی کشور، با تکیه بر دانش فنی بومی به فناوری تکثیر و تولید بچه‌ماهی دست یافته و اکنون بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اما تکمیل و بهره‌برداری از آن مستلزم رفع برخی موانع و همراهی دستگاه‌های مسئول است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها