۱۴۰۵-۰۴-۰۹ | ۱۳:۵۵
منبع: نمایندگی زنجان
دوچرخه‌سوار زنجانی بر سکوی نخست مسابقات قهرمانی کشور جاده ایستاد
عکس تزئینی است

دوچرخه‌سوار زنجانی بر سکوی نخست مسابقات قهرمانی کشور جاده ایستاد

زنجان (ایسنا) - دوچرخه‌سواران استان زنجان در نخستین روز مسابقات قهرمانی کشور جاده که به میزبانی شهرستان سلطانیه برگزار شد، با کسب مقام‌های اول و دوم رده بزرگسالان، عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشتند.

در نخستین روز مسابقات قهرمانی کشور دوچرخه‌سواری جاده در بخش مردان که به میزبانی شهرستان سلطانیه برگزار شد، نمایندگان استان زنجان موفق شدند عنوان‌های نخست و دوم رده بزرگسالان را از آن خود کنند. این رقابت‌ها در بخش استقامت جاده و در مسافت ۱۵۰ کیلومتر با حضور ۶۰ رکابزن از استان‌های مختلف کشور برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها، مهدی سهرابی از هیئت دوچرخه‌سواری استان زنجان عنوان قهرمانی را به دست آورد و هادی حسینی دیگر رکابزن زنجانی نیز در جایگاه دوم ایستاد. سید میلاد قالیچی از هیئت دوچرخه‌سواری تهران نیز مقام سوم را کسب کرد. در رده جوانان نیز محمدامین صدامین از تبریز، علیرضا فرقانی از هیئت اصفهان و سیدمحمد بنی‌میرباقری از هیئت البرز به ترتیب بر سکوی اول تا سوم قرار گرفتند.

مسابقات قهرمانی کشور دوچرخه‌سواری جاده که از نهم تیر در شهرستان سلطانیه آغاز شده است، تا ۱۱ تیر در بخش‌های مختلف ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها