۱۴۰۵-۰۴-۰۹ | ۱۵:۰۱
قلع‌وقمع ۱۷۵ ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی پیشوا

قلع‌وقمع ۱۷۵ ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی پیشوا

تهران (ایسنا) - سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی پیشوا از قلع‌وقمع ۱۷۵ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: این عملیات با هدف صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری غیرقانونی انجام شده است.

محسن بنائیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای اجرای قوانین حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی و جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز، عملیات قلع‌وقمع ۱۷۵ مورد ساخت‌وساز غیرقانونی در اراضی کشاورزی شهرستان پیشوا انجام شد.

وی افزود: این عملیات با حضور نماینده دادستان، کارشناسان امور اراضی جهاد کشاورزی، همکاری شهرداری و با تأمین امنیت توسط نیروی انتظامی در مناطق مختلف شهرستان اجرا شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی پیشوا با بیان اینکه ۱۷۵ ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی پیشوا تخریب شده است، گفت: این موارد در مجموع حدود ۷۵ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی واقع در حریم شهر پیشوا، حریم شهرک صنعتی پیشوا و روستاهای شوران، غیاث‌آباد، محمودآباد نو و اکبرآباد را شامل می‌شد که به وضعیت اولیه بازگردانده شدند.

بنائیان تصریح کرد: قلع‌وقمع ۱۷۵ ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی پیشوا با هدف حفظ امنیت غذایی، صیانت از منابع طبیعی و جلوگیری از تخریب اراضی ارزشمند کشاورزی انجام شده است.

وی ادامه داد: تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی علاوه بر تهدید امنیت غذایی، موجب تخریب محیط زیست، کاهش منابع آبی و از بین رفتن ظرفیت‌های تولیدی منطقه می‌شود.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی پیشوا با تأکید بر برخورد قاطع با متخلفان گفت: دستگاه‌های مسئول با هرگونه ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی مطابق قانون برخورد خواهند کرد و از شهروندان درخواست می‌شود پیش از هرگونه اقدام برای ساخت‌وساز، استعلام‌های لازم را از مراجع ذی‌صلاح دریافت کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها