۱۴۰۵-۰۴-۰۹ | ۱۸:۲۷
استاندار بوشهر: صندوق بازنشستگی در منطقه آزاد سرمایه‌گذاری کند

استاندار بوشهر: صندوق بازنشستگی در منطقه آزاد سرمایه‌گذاری کند

بوشهر (ایسنا) - استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این استان در حوزه‌های نفت و گاز، گردشگری، خدمات بندری و آبزی‌پروری، از مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری خواست تا سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های تابعه این صندوق را به‌ویژه در پروژه‌های پیشران منطقه آزاد بوشهر و تکمیل طرح‌های ملی «توسعه پلیمر کنگان» و «پادجم» در اولویت قرار دهد.

ارسلان زارع سه‌شنبه ۹ تیر  در نشست با علاءالدین ازوجی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، به همراه جمعی از معاونان، مدیران هلدینگ‌های تخصصی و بانک‌های عامل زیرمجموعه این صندوق، بر ضرورت توسعه همکاری‌های سرمایه‌گذاری در استان تأکید کرد.

استاندار بوشهر در این جلسه با اشاره به تنوع اقتصادی استان، آن را بستری مناسب برای حضور شرکت‌های تابعه صندوق بازنشستگی کشوری دانست و گفت: استان بوشهر به‌دلیل برخورداری از مزیت‌های منحصربه‌فرد در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، گردشگری و هتل‌داری، خدمات بندری و انبارداری، همچنین آبزی‌پروری، فرصتی کم‌نظیر برای سرمایه‌گذاری پایدار فراهم آورده است.

زارع با یادآوری سابقه حضور هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری زیرمجموعه صندوق بازنشستگی در استان، افزود: توسعه سرمایه‌گذاری در بخش‌هایی نظیر پتروشیمی، شیلات و زنجیره ارزش آبزیان، بازسازی و توسعه هتل دلوار، ارتقای زیرساخت‌های گردشگری و احداث انبارهای تخصصی، از جمله اولویت‌های قابل تعریف برای همکاری با این صندوق به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر نقش راهبردی منطقه آزاد تجاری - صنعتی بوشهر، خاطرنشان کرد: با توجه به حضور هلدینگ‌های فعال در حوزه‌های شیمیایی و صنایع فلزی زیرمجموعه صندوق بازنشستگی، انتظار می‌رود جذب سرمایه‌گذاران در قالب کنسرسیوم‌های بزرگ برای توسعه زیرساخت‌های اساسی این منطقه، به‌ویژه در بخش صنایع فلزی و تکمیل زنجیره پایین‌دست پتروشیمی، در دستور کار قرار گیرد.

استاندار بوشهر همچنین پروژه‌های ملی «توسعه پلیمر کنگان» و «شرکت پادجم» را از اولویت‌های اصلی سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی در استان برشمرد و بر تکمیل هرچه سریع‌تر این طرح‌ها تأکید کرد.

زارع در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های موجود برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی و ایجاد پارک‌های تخصصی، تصریح کرد: همکاری شرکت‌های بزرگ با بخش خصوصی در قالب مدل‌های مشارکتی جدید و روش‌های تأمین مالی نوین، از دیگر اولویت‌های سرمایه‌گذاری در استان محسوب می‌شود که می‌تواند مورد توجه صندوق بازنشستگی و شرکت‌های تابعه قرار گیرد.

وی با تأکید بر ضرورت عملیاتی‌سازی تفاهم‌نامه‌های پیشین استانداری با صندوق بازنشستگی کشوری، از تشکیل کمیته تخصصی ویژه برای بررسی زمینه‌های همکاری جدید و تبادل نظر در این حوزه خبر داد.

در این نشست، رسول رستمی، معاون هماهنگی امور اقتصادی، و شاهپور رجایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها