۱۴۰۵-۰۴-۰۹ | ۱۸:۳۶
منبع: نمایندگی گیلان
فرماندار لنگرود: برای بهره برداری از فرصت گردشگران خارجی آماده‌ایم

فرماندار لنگرود: برای بهره برداری از فرصت گردشگران خارجی آماده‌ایم

گیلان (ایسنا) - فرماندار لنگرود با بیان اینکه آماده بهره برداری از فرصت جدید گردشگری در این شهرستان فراهم شده است، گفت: بعد از جنگ رمضان، هشت هزار گردشگر خارجی به استان گیلان سفر کرده اند که زمینه رونق اقتصادی است.

یوسف گلشن سه شنبه نهم تیر در دیدار با جمعی از مدیران مجتمع‌های گردشگری، اعضای جامعه هتلداران و فعالان حوزه گردشگری شهرستان لنگرود، با اشاره به افزایش پروازهای خارجی به استان گیلان، این ظرفیت را فرصتی مهم برای رونق صنعت گردشگری، توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال دانست و اظهار کرد: شهرستان لنگرود با برخورداری از ظرفیت‌های متنوع گردشگری، آماده بهره‌گیری حداکثری از این فرصت است.

وی با بیان اینکه افزایش پروازهای خارجی به فرودگاه بین‌المللی رشت با پیگیری‌های مستمر استاندار محقق شده است، افزود: با توجه به ظرفیت‌های ارزشمند لنگرود در حوزه گردشگری دریایی، طبیعت‌گردی، گردشگری فرهنگی، مذهبی و تاریخی و همچنین امکانات مناسب اقامتی به‌ویژه هتل‌های شاخص ساحل چمخاله، این نشست مشترک با حضور فعالان بخش گردشگری، جامعه هتلداران، مراکز اقامتی و آژانس‌های گردشگری استان برگزار شده تا راهکارهای بهره‌برداری از این فرصت بررسی شود.

فرماندار لنگرود با اشاره به آغاز دوباره پروازهای خارجی پس از برقراری آتش‌بس، بیان کرد: روند افزایش این پروازها به‌صورت هفتگی ادامه دارد و این موضوع زمینه مناسبی را برای توسعه گردشگری خارجی در گیلان فراهم کرده است.

گلشن با بیان اینکه پس از برقراری آتش‌بس تاکنون نزدیک به هشت هزار گردشگر خارجی وارد استان گیلان شده‌اند، گفت: اگر هر یک از این گردشگران به‌طور متوسط هزار دلار در استان هزینه کنند، حجم قابل توجهی از منابع مالی، وارد چرخه اقتصادی گیلان خواهد شد که علاوه بر رونق اقتصادی، به توزیع ثروت و ایجاد فرصت‌های شغلی نیز کمک می‌کند.

وی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان بخش‌های دولتی و خصوصی، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی، جامعه هتلداران، واحدهای بوم‌گردی، آژانس‌های گردشگری و شرکت‌های هواپیمایی با همکاری یکدیگر برای جذب و میزبانی گردشگران خارجی برنامه‌ریزی خواهند کرد تا از ظرفیت ایجاد شده بیشترین بهره‌برداری صورت گیرد.

فرماندار لنگرود با اشاره به اینکه هم‌اکنون حدود یک‌چهارم پروازهای فرودگاه بین‌المللی رشت را پروازهای خارجی تشکیل می‌دهد، تصریح کرد: این پروازها به‌صورت مستمر در حال افزایش است و این روند حاصل نگاه راهبردی استاندار گیلان به گردشگری به‌عنوان یکی از محورهای اصلی تولید ثروت و اشتغال در استان است.

گلشن با قدردانی از پیگیری‌های استاندار گیلان در این بخش، ادامه داد: شهرستان لنگرود با تمام ظرفیت‌های گردشگری، اقامتی و خدماتی خود آمادگی دارد از فرصت افزایش پروازهای خارجی برای رونق هرچه بیشتر صنعت گردشگری و توسعه اقتصادی شهرستان استفاده کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها